Halloweenin tarjoilut ja koristelut

Lauantaina nähtiin täällä blogissa jo muutamia kuvia meidän perjantaisista lasten Halloween bileistä, mutta nyt vähän lisää. Ajattelin estellä erikseen meidän juhlien tarjoilut ja koristelut.
haamulamput
halloween
Ruokapuolen olin ajatellut hoitaa teeman mukaisesti, mutta pienet lapset huomioon ottaen, eli ei ihan pelkää sokeria. Meidän juhlien menu näkyykin tässä:

diy spider web

halloween tarjoilut
Rotan aivoja, eli popcornia, johon yllärinä muutama muovihämähäkki!

kasvisdippi

Muumionakit olivat ohuisiin voitaikinasuikaleisiin kieputettuja nakkeja, joita paistoin uunissa 225 asteessa noin 8 minuuttia. Nämä nakit upposivat lapsiin todella hyvin! Kasvisdippi idean bongasin Pinterestistä, jossa dippikastike oli laitettua hauskasti esille koverrettuun kurpitsaan. Tämä oli todella kivan näköinen pöydässä!

lepakkomelonit

Melonilepakoita tein sekä hunajamelonista että vesimelonista, tästä kuvasta jäivät uupumaan ne hunajaversiot. Leikkasin siis kokonaisen melonin siivuiksi ja painoin keksimuotilla kuviot.

banaanihaamut

Haamubanskut tein laikkaamalla banaanin kolmeen osaan, dippasin banaanin valkosuklaaseen ja laitoin mustat sokerihelmet silmiksi. Nämä olivat muuten todella makeita!

mustat keksit

Lepakkopikkuleipiä tein kahta eri versiota, toisiin laitoin vain silmät ja toiset kuorrutin mustaksi. Kuorrutteeseen laitoin tomusokeria, vettä, lorauksen öljyä ja mustaa pastaväriä.
nakit lastenkutsuille
Muffinsit olivat tavallisia kaakaomuffinseja, joihin tein mustaksi värjätyn mokkapalakuorrutteen. Tarkoituksenani oli vielä valkoisella koristella näihin hämähäkinseitit, mutta aika loppui kesken ensimmäisten vieraiden kurvatessa jo pihaan! Maistuivat hyvin ilman seittejäkin! 😉
halloween ruoka
tiger kennopallo
Koristeluita puolestaan tuli laitettua laidasta laitaan ja loppujen lopuksi aika paljon. Lepakko- ja kurpitsaviirinauhat ostin Tigerista, kuten myös kennokoristeet, eli hämähäkin ja kurpitsan. Lepakot leikkasin itse mustasta pahvista ja ikkunoihin tein seittikoristeet mustasta jätesäkistä! Lisäksi löytyi mustia hämähäkki-ilmapalloja sekä BR-lelusta ostamaani valkoista hämähäkinseittiä ja mustia muovihämähäkkejä. 

 

IMG_4776.JPG
halloween viirinauha

halloween koristelut

halloween hämähäkinseitti

Valkoista ohutta hämähäkinseittiä löytyi ruokapöydältä sekä eteisen katosta ottamassa vieraat vastaan. Ulko-ovelle olin myös laittanut ilmapalloja ja ovikellon vieressä pelotteli seinään teipattu muovihämähäkki!

diy hämähäkinseitti

kurpitsan kovertaminen
Meitä oli paikalla yhteensä 7 aikuista ja 15 lasta, joista vanhin pian neljä ja nuorin kesäkuussa syntynyt. Odotin, että meno olisi yltynyt villimmäksi, mutta leikit sujuivat yllättävät hyvin, kun suurin osa isommista leikki yläkerrassa lasten huoneissa ja pienemmät puolestaan oli meidän aikuisten kanssa alakerrassa. Tämä kuitenkin on aika maksimimäärä, että meno pysyy hauskana eikä ole liian ahdasta lasten touhuta. Ohjelmaa meidän juhlissa ei kasvomaalauksia aenempää sitten ollut. Pienemmällä lapsimäärällä voisi enemmän järjestää piilosleikkejä yms. Juhlat olivat kuitenkin ainakin omasta mielestäni menestys ja kaikilla oli hauskaa! Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!
Juhlittiinko teillä Halloweenia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *