Mustia pilviä

Tänään luvassa viimeiset valmistelut huomisia lasten Halloween bileitä varten. Suurimman osan tarjottavista valmistelen jo tänään (toivottavasti) lasten päiväuniaikaan. Lisäksi muutamia koristeluita vielä puuttuu. Muutama aika makea juttu meiltä jo löytyykin, mutta näistä kuvia sitten myöhemmin! Ennen Halloween hurjastelua vähän lisää juttua liittyen meidän ruokailuun.
 Silikoniset pilvialustat päätyivät nyt sitten meidänkin ruokapöytään ja täytyy sanoa, että ovat kyllä kivat käytössä. Mä olin jotenkin aiemmin ajatellut, että nämä ovat tosi kivan näköisia, mutta etteivät sopisi meille. Loppujen lopuksi nämä sopivat ihan täydellisesti tammipöydän päälle. Tammi ja musta ovat muutenkin hyvä pari!
IMG_4517.JPG
IMG_4524.JPG
IMG_4515.JPG

IMG_4529.JPG

Ruokailuhetket ovat jotenkin rauhoittuneet ja pojankin peppu pysyy paremmin tuolissa oikean ruokapöydän kuin saarekkeen ääressä. Ja tosiaan, kun tyttöjäkään ei tarvitse syöttää, on syöttötuolienkin paikka oikein passeli.

Halloweenin jälkeen onkin sitten aika keskittyä täysillä joulun odotukseen. Loppuvuodeksi blogissa luvassa paljon joulujuttuja, joulukalenteria, reseptejä, koristeluita ja muuta mukavaa! Meillä onkin nyt myös roppakaupalla mukavia tapahtumia tiedossa loppuvuodeksi, erinäisiä pikkujouluja, parisuhdeaikaa, synttäreitä, piparitalkoot ja tietysti meidän monikkomammojen Tallinnan reissu vol.2! En malta odottaa, mitä kaikkea mahtuukaan loppuvuoteen! Toisaalta eilen alkanut kurssi osoittautuikin todella työlääksi ja kaikki palautuspäivät ajoittuvat ennen joulua, joten saa nähdä, miten sitä mihinkin repeää ja kuinka piipussa on sitten joululomalla! Tuntuupahan sitten mukavalta vetäytyä rauhoittumaan joulutunnelmiin ilman stressiä koulutöistä.

Nyt mukavaa torstaita, palailen lauantaina Halloween tunnelmissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *