Inspiraatiota Halloweenin ruokatarjoiluihin

Viikon päästä viikonloppuna koittaa Halloween ja nyt luvassa vähän inspiraatiota juhlaa varten!

Keräilin Pinterestistä ideakuvia Halloween -juhlien tarjoiluita varten ja ihan mahtavia kuvia löytyikin. Tässä muutamia, joista varmasti ainakin osa pääsee toteutukseenkin! Vähän skeptisenä lähdin näitä etsimään, sillä ajattelin suurimman osan olevan vain sokerisia tarjottavia, mutta yllättävän paljon löytyi ideoita mös suolaisiin ja kasvis-/hedelmätarjoiluihin.

hotdogmummies-tile.jpg
Ensimmäisessä kuvassa olevat muumionakit kuuluvat ainakin ehdottomasti lasten Halloweeniin. Sekä nuo banaanihaamut! Kaverini itse asiassa juuri eilen linkkasi näistä banskuista myös valkosuklaaseen dipatut versiot, mitkä toki vaikuttavat astetta herkullisemmilta! 😉 Suosikkini näistä on kuitenkin kolmannen kuvan vaahtokarkkilepakot, kuinka ihania!
b7e3917b1a087e6649945ac9abdc431d.jpg
Tässä yllä olevassa kuvassa on puolestaan laitettu kivasti tarjottavat esille ja tuon tekstin taidan ainakin kopioida meidän liitutaululle!
Pinterest on kyllä täynnä toinen toisiaan ihanempia juttuja. Jos johonkin kaipa ideaa, niin mä ainakin suuntaan nykyään aina Pinterestiin. Ihan mahtava inspiraation lähde!
Näistä inspiroituneena kävin hakemassa vielä Confetista lisää tarvikkeita. 
IMG_4535.JPG
Lepakkomuotti pikkuleipiä ja vesimelonia varten, teeman mukaisia muffinivuokia, mustaa pastaväriä kuorrutteisiin, servettejä…
Meinasi kyllä lähteä lapasesta, kun siellä oli vaikka ja mitä kivaa…
Juhlitaanko teillä Halloweeniä ensi viikolla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *