Vuoden parasta aikaa

Joulunalusaika on ehdottomasti vuoden parasta aikaa. Ja, kun jouluun on vain pari kuukautta aikaa, on hyvä hetki aloittaa joulu fiiliksen etsiminen ja joulun odottaminen.

Joululle olen muutamia ajatuksia ehtinyt jo suoda – joulukortit ovat kuvia vaille valmiina ja lähes kaikki joululahjat on ostettuna! Jotenkin viime aikoina tullut vastaan hyviä juttuja, joista heti ajatellut, että sopii lahjaksi, niin on ollut kiva ostaa valmiiksi. Viikonloppuna pyörähdettiin myös Ikeassa, ostin monta rullaa ihania joulupaperiuutuuksia, nauhoja, kynttilöitä ja servettejä.

Joulukortit tein tosiaan jo tässä lokakuun puolella valmiiksi ja marraskuussa sitten otan lapsista kuvan, jonka saa liittää mukaan korttiin. Ennakkohaaveet ja odotukset kuvien, ja etenkin lavastuksten suhteen ovat kovat. Katsotaan saadaanko aikaiseksi, mitä haaveilen! Viime vuonna meidän joulukortit näyttivät tältä:

DIY%2Bjoulukortit%2B2.JPG

DIY%2Bjoulukortit%2B3.JPG

Tänä vuonna luvassa simppeliä mustaa ja valkoista:

IMG_4243.JPG

Valmiista joulukorteista tulossa kuvia blogiinkin sitten lähempänä joulua, vaikka heti marraskuun alussa!

Viime vuonna järkkäsin tyttöjen pikkujoulut, johon otettiin vauvat mukaan. Tänä vuonna luulen, että järjestän vain lasten pikkujoulut päiväsaikaan. Jos kuun lopulla koittavat Halloween juhlat ovat menestys, niin ehkäpä jotain samalla konseptilla. Pitää vaikka yrittää lahjoa isäni piipahtamaan paikalla joulupukkina! 😉

Myös lasten joulukalentereita pitäisi alkaa suunnittelemaan. Viime vuonna tein pojalle muumikalenterin, josta löytyy juttua täältä. Tänä vuonna tytötkin ovat jo niin isoja, että heillekin pitää jotain kalenterista tulla, mutta kolmea kalenteria en suinkaan ryhdy vielä tänä vuonna tekemään. Saa nähdä, minkälaiseen ratkaisuun päädytään.

Loppuun vielä muutama fiiliskuva viime vuoden koristeluista.

IMG_7340.JPG

IMG_7119.JPG

ruokap%25C3%25B6yd%25C3%25A4n%2Bjoulukor

IMG_6884.JPG

Joko joulukuume nostaa päätään? Vai onko vielä liian aikaista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *