Tyttöjen Halloween-asut

Halloweenia juhlitaan kuun lopussa ja koska perinteisesti Halloween juhlat ovat naamiaiset, halusin meidänkin lapsille jotkin spesiaalimmat asut. Pojalle lainataan naapurin pojalta Spider Man -asu, joka on oikeasti tosi makee, asusta löytyy lihakset ja kaikki!
Tytöille mietin jo joidenkin oikeiden naamiaisasujen ostoa ja katselinkin niitä jo mm. BR-lelussa. Ajateltuani kuitenkin tarkemmin asujen hintaa, sitä, että niitä pitää ostaa kaksi, käytetään vain kerran, eivätkä mahdu enää ensi vuonna, hylkäsin ajatuksen. Kauppareissun yhteydessä Prismassa tulikin sitten vastaan ihanat keijukaissiivet ja ne yhditettyinä näihin Pompin tylleihin, päätin, että puen tytöt keijukaisiksi tuleviin juhliin.
IMG_4269.JPG

IMG_4277.JPG

IMG_4285.JPG
Meidän neideistä toinen käyttää tällä hetkellä kokoa 80 ja toinen 86, mutta nämä tyllihamoset valitsin koossa 92/98 eivätkä todella ole liian suuret. Kuminauha hameissa on tosi napakka ja hame pysyy hyvin meillä pienemmänkin tytön päällä. Toisaalta venymisvaraa kumpparissa on, joten hameet ovat varmasti hyvin pitkäikäiset. Meillä tytöt saavat juhlia näissä Halloweenin, serkkutytön synttärit, joulun, uudenvuoden ja todennäköisesti vielä omat 2-vuotissynttärit maaliskuussa! 😉
IMG_4283.JPG
Saisikohan jostain tällaisen tylliunelman omassa koossa, äitikin voisi leikkiä keijukaista Halloweenina! 😉

Viimeistään ensi viikolla vielä luvassa in action -kuvia näistä tylleistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *