DIY: korttiaskarteluja

Se olisi taas maanantai… Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu! Uusi blogiviikko käynnistyy ja jatkuu vielä DIY-teemalla. Viime postauksella sain ainakin siskoni inspiroitumaan ja hän lähetti kuvia ihanasta kranssista, jonka oli omaan oveensa tehnyt. Toivottavasti joku saa inspiraatiota myös tästä!
Leikellessäni viime viikolla lepakkoja mustasta kartongista Halloweeniä varten, tuli mieleen hyödyntää apteekista saadun muistipelin osia korttiaskartelussa. Välillä innostus tällaiseen askarteluun ja näpertelyyn on suuri, eikä tuo lasten päiväuniaika meinaa riittää mihinkään! 😉
Meillä on jo muutama muistipeli, eikä niitäkään ole oikein tullut esikoisen kanssa pelattua, joten saadessani kylkiäisenä paperisen muistipelin, ajattelin heti, että näitä voisi käyttää johonkin askarteluihin.
IMG_4200.JPG

Lasten synttärikortit siis syntyivät

– korttipohjista
– muistipelin osista sekä
– kontaktimuovista

Lisäksi tietysti tarvitset sakset ja liiman.

IMG_4209.JPG

IMG_4211.JPG

Lopputuloksena kuusi hauskaa, värikästä ja lapsenmielistä korttia! Näistä tuli paljon siistimmät ja ei ehkä niin itse tehdyn näköiset kun pinnan päällysti kontaktimuovilla. Simppeleistä jutuista saa välillä tosi kivoja lopputuloksia.

Näillä suloisilla korteilla pärjätäänkin taas muutamat seuraavat lastenkutsut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *