DIY: helppo syksyinen kranssi

Mä oon kaivannut oveen jotain simppeliä kranssia, jota voisi vuodenajan vaihtuessa tuunata mielensä mukaan. Viime viikolla tuossa lähikauppakeskuksessa käydessä sattui silmään kranssipohja, ja päätin nyt vihdoin sellaisen ostaa.
IMG_4185.JPG

Hvin simppeliä syyskranssia varten ostin siis kranssipohjan sekä muovisen koivunoksan. Lisäksi ajattelin laittaa tuohon kaapista löytyneitä puisia lintuja, mutta lopulta kranssi näytti kauniimmalta ilman niitä. Mutta joka tapauksessa näihinhän voi koristeita lisätä oman maun mukaan. Tai lisätä vaikka tervetuloa-kyltin tms.

IMG_4187.JPG

Mä käytin oksan kiinnittämisessä tavallista narua. Pujotin siis oksan pään kranssin pajujen väleihin ja sidoin oksan ylempää kranssiin kiinni. Näin oksa ei jäänyt törröttämään kranssista. Toki oksaa olisi voinut sitoa kiinni vielä ylempääkin, joilloin se muotoilisi enemmän kranssin pyöreää muotoa. Itse halusin jättää sen rennosti, eikä tarkoitus olla saada sitä ympäri.

IMG_4190.JPG

IMG_4195.JPG

IMG_4197.JPG
Yksinkertainen, mutta kaunis.

Halloweeniksi tuohon voi vaikka kiinnittää pienen kurpitsan ja taas loppuvuotta kohden koivunoksan voi korvata jouluisemmilla tai vain talvisemmilla koristeilla.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *