Nosh Women syksy/talvi 2015

Maanantaina julkaistiin Noshin uusi naisten mallisto ja intopiukeena näitä tsekkailin heti julkistamisen jälkeen. Siskoni piti eilen kutsut kotonaan, joihin en älyttömän suureksi harmitukseksi päässyt osallistumaan, sillä olin illan luennolla koululla. 
NOSH_AW15_WOM_lookbook_1.jpg

Koko naisten malliston näet täältä.
Mun suosikit ovat nämä:

NOSH_AW15_WOM_lookbook_5.jpg

Viime mallistosta ostamani Inka jakku on ollut paljon käytössä ja osoittautunut yhdeksi luottovaatteistani. Nyt uudesta mallistosta löytyy kaksi tosi kivaa jakkua, ryhdikkäämpi musta-valkoraidallinen ja rennompi ministar jakku. Aivan ihania! <3
NOSH_AW15_WOM_lookbook_9.jpg
 NOSH_AW15_WOM_lookbook_10.jpg
Mekkoja puolestaan löytyi useampikin ihana, mutta nämä kaksi nousivat suosikeiksi.
Mulla lähti nämä kaikki neljä tilaukseen ja kotiin sovitettavaksi. Kaikkea ei toki ole tarkoitus pitää, mutta katsotaan nyt miltä näyttävät ja tuntuvat päällä, ja päätetään sitten mitkä jäävät! Aaaw, toivottavasti nämä ovat yhtä kivoja livenä kuin kuvastossa!
Mitä pidät Noshin uudesta mallistosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *