Karkkipäivä?

Meidän perheessä ei kenelläkään ole varsinaista karkkipäivää. Välillä herkutellaan (eli karkkia, jätskiä, pullaa tms) enemmän ja välillä taas vähemmän. No, me aikuiset syödään näitä herkkuja kyllä huomattavasti enemmän kuin lapset, mutta tehdään se heiltä salaa! 😉
Poika on saanut nyt kolme täytettyään syödä myös ihan karkkia, joskaan ei kovin montaa karkkia kerralla. Karkkia ennemmin mä annan mieluummin leivonnaisia, jätskiä tai jopa suklaata. Karkissa kun tuppaa olemaan niin paljon kaikenmaailman E-koodeja, minkä vuoksi pidän näitä muita vaihtoehtoja parempina…
Tytöt ovat myös päässeet hyvän makuun ja ovat saaneet jätskiä ja leivonnaisia. Karkkia ei, ja siitä yritän pitää vielä kiinni. Poika ei ollut saanut syödä tyttöjen ikäisenä (eli 1,5v) vielä juuri mitään herkkuja. Taisi olla kesä 2013, kun poika oli vähän yli vuoden ja itse ostettiin kaupasta jätskit ja pojalle karjalanpiirakka. Ihan tyytyväisenä söi karjalanpiirakkansa välittämättä siitä, mitä me aikuiset söimme. Tämä ei ole todellakaan onnistunut tyttöjen kanssa! Ihan naurattaa, kun ajattelisi, että nuo kaksi tyytyisivät johonkin muuhun kuin, mitä isoveli syö! 😀 Ehkä nämä jutut on aina eri asioita esikoisen kanssa, on helpompi pitää kiinni joistain periaatteista, kun perheessä ei ole isompia lapsia, joille suodaan erivapauksia.
No summa summarum, meillä herkutellaan jonkin verran. Lapset kohtuudella ja harvemmin kuin me aikuiset. Ei olla tiukkiksia, mutta ei myöskään ehdoin tahdoin juoteta lapsille sokerimehuja, syötetä iltapalaksi vanukkaita ja anneta joka viikko pullaa.
Nyt kuitenkin bongasin Prisman pähkinähyllyltä hyvän korvikkeen kaikille perinteisille sokeriherkuille ja markkinoitiin nämä pojalle karkkina. Nyt siis luvassa vain ja ainoastaan tyytyväisen kuluttajan ilmainen mainos! 😀
IMG_4182.JPG

IMG_4183.JPG
Kyseessä on Muumi hedelmäpatukat, joissa on 94% hedelmää. Koostumus tulee taatelimassasta ja patukka on oikeasti tosi hyvää! Meillä ainakin kaikki kolme tykkäsivät näistä kovasti!
IMG_4180.JPG
Joten, jos viikonloppuna luvassa lasten herkkupäivä, kokeiltaa ihmeessä tätä vaihtoehtoa! Vai oliko tämä teille jo tuttu juttu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *