Lasten Halloween partyjen suunnittelua

Mä oon jo useamman vuoden halunnut järkkää lapsille Halloween juhlat ja nyt isoimman ollessa kolme, ajattelin hyvin pienimuotoisen sellaiset pitää. Tarkoitus pyytää juhliin esikoisen kavereita ja juhlat puolestaan pidetään ihan päiväsaikaan äitien ja lapsien kesken. Tämän ikäisille ei kuitenkaan voi mitään kovin pelottavaa järkätä, joten toisin sanoen kyseessä on perus leikkitreffit kurpitsakoristeilla! 😉
No, mutta saanpahan toteuttaa itseäni kodin koristelussa ja pienten tarjottavien laittamisessa. Kävin ostamassa jo valmiiksi hieman koristeita ja vielä pitäisi suunnitella tarjottavia. Niin ja olisihan nuo muksut kiva pukea naamioasuihinkin!

IMG_4158.JPG

IMG_4160.JPG

IMG_4161.JPG

Pinterestistä löytyi vielä tosi kivoja ja helpon oloisia DIY-koristeluvinkkejä! Näiden lisäksi sieltä löytyi ohjeet hämähäkinseitin leikkaamiseen jätesäkistä. Sitä ideaa on ehkä pakko ainakin kokeilla.

31d610758a5a7d43956430a965686209-horz.jp

Juhlissa luvassa kasvomaalauksia halukkaille lapsille ja, jos lapset innostuvat voidaan leikkiä taskulampuilla piilosta pimeässä yläkerrassa. Hyvin kepeitä juttuja siis luvassa tänä vuonna. 

Onhan Halloween vähän ylikaupallistettu jenkkijuhla, enkä todella tule kannustamaan lapsiani mihinkään trick or treat -juttuihin, mutta tällaiset kavereiden kesken järjestettävät juhlat olisi kiva jatkossakin järkätä. Toivottavasti lapset itse innostuvat ja tulevaisuudessa päästään järkkäämään vähän pelottavampiakin juttuja!
Keräsin jo jotain ideoita Pinterestistä tarjoiluihin ja tarkoitus jakaa näitäkin ideoita vielä lähempänä. Jos siis itselläsi tarkoitus järkkäillä myös Halloween juhlia, niin pysykäähän kuulolla! Parempi olla kuitenkin ajoissa liikenteessä, niin ehtii suunnitella ja toteuttaa haluamansa jutut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *