Väriä kahvipöytään

Kaikki lähti muutamasta häälahjaksi saadusta kupista yli kolme vuotta sitten. Sitä ennen en ollut jotenkin edes kiinnittänyt huomiota Marimekon astioihin. En oikeastaan edes tiedä miksi, mulla oli kuitenkin pitkään ollut Marimekosta mielikuvana vain unikko-kuosi, josta en itse ole koskaan välittänyt.
Tällä hetkellä unikko-kuosin lisäksi on vain muutama ei niin miellyttävä -kuosi, muuten Marimekon astiat on vaan niin ihania!
IMG_3750.JPG

Me ollaan miehen kanssa keräilty erinäisistä alennuksista iloinen sekamelska erilaisia kuppeja. Nämä on musta ihania siitä, että sopivat kaikki hyvin yhteen eikä jokaisen kahvipöydässä olevan kupin tarvitse olla samanlainen. Kuppeja meiltä löytyy jo niinkin paljon, että riittää lähes kaikkiin juhliin kahvikupeiksi. Muita astioita puolestaan on (liian!) vähän. Keittiön avohyllyllä on sipuleiden ja valkosipuleiden säilytyksessä muutama pieni kulho, muuten ei muutaman mariskoolin lisäksi keittiönkaapeista Marimekkoa löydykään.

IMG_3751.JPG

IMG_3754.JPG

IMG_3760.JPG
emmi_41230_12-tile.jpg
Kuvat täältä
Selailin huvikseni Marimekon nettikaupan tarjontaa ja ainakin nuo ihanat pinkki-mustat siirtolapuutarhamukit olisivat ihanat! Lisäksi olen nyt kesällä käyttänyt paljon tarjottimia, niin sekä musta-valkoinen Fokus-tarjotin sekä vihreä-sävyinen Siirtolapuutarhatarjotin olisivat ihanat lisät, kun tulee kannettua ruokia esimerkiksi terassille. Keittiöpyyhkeille puolestaan alkaisi olla melko akuuttikin tarve. Liian moneen pyyhkeeseen on pinttynyt ruokatahroja, kun on tullut kuivattua tyttöjen suita ruokailujen jälkeen.

Mitä pidät Marimekon astioista ja saako kahvipöydän kupit olla rento sekamelska erilaisia kuoseja?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *