Tyttöjen juttuja

Pinnejä, pantoja ja mekkoja, röyhelöitä ja rimpsuja! Ja tietenkin vaaleanpunaista! Ihanaa, kun kotoa löytyy kaksi prinsessaa, jotka saa kuorruttaa kaikella söpöllä! 😉

IMG_4094.JPG
Nyt tyttöjen kasvettua jo vähän isommiksi, olen päässyt tutustumaan tähän pienten prinsessojen maailmaan ja onhan se nyt aika ihanaa, kun saa laittaa tyttöjen hiuksia ja pukea heidät samankaltaisiin tai samanlaisiin söpöstelyvaatteisiin. Toki pojillekin löytyy kaikkea ihanaa, mutta kyllä nää tyttöjen jutut on vertaansa vailla!

Mä en näitä mitään osannut tyttöjen vauvavuotena oikeastaan käyttää eikä siis tullut muutamaa mekkoa lukuunottamatta ostettuakaan. Mutta nyt tyttöjen kasvettua vähän isommiksi ja kun niitä hiuksiakin löytyy jo ihan kivasti, on tullut hankittua pantoja ja pinnejä.

IMG_4042.JPG

IMG_4046.JPG

IMG_4049.JPG

H&M:stä löysin ihania ruusukepinnejä kolmessa eri värissä sekä tuon kolmen setin ihania pantoja. Tämä setti ihastutti erityisesti tuon perhoskuosin vuoksi! Ylemmässä kuvassa näkyvät rusettipannat puolestaan löytyi Ison Omenan Bijou Brigittestä. Nämä rusettipannat saavat olla vähän spesiaalimpeihin päiviin, kun taas H&M:n pannat tulevat varmasti käyttöön ihan arkenakin!

IMG_4053.JPG

IMG_4072.JPG

IMG_4073.JPG

Pannat ovat tytöille nyt uusin juttu ja ne eivät oikein meinaa päässä pysyä, niitä on kivempi venytellä käsissä… Pinnit ja ponnarit puolestaan meillä on jo jonkin aikaa olleet käytössä, ja ne myös yleensä annetaan päässä olla.

IMG_4086.JPG

Näissä söpöstelytunnelmissa toivottelen oikein ihanaa viikonloppua!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *