Oi voi, ihana PdL!

Tulevana sunnuntaina on tiedossa minun ensimmäiset Pomp de Lux kutsut ja ”erehdyin” tässä viikonloppuna jo etukäteen tutustumaan merkin nettisivuihin. En siis itse ole pitämässä kutsuja vaan suuntaan siskoni kanssa erään kaksosäidin luokse näitä ihanuuksia hypistelemään.
Toki merkki on itsellenikin entuudestaan jollain tavalla tuttu, mutta meiltä ei näitä vaatteita ole aiemmin löytynyt. No, hyvä syy tietysti voi olla se, että merkiltä löytyy omasta mielestäni enemmän ihanuuksia tytöille ja tosiaan vasta koosta 80cm eteenpäin. Ja vastahan me tuota kokoa on alettu käyttämään… (Huomasin muuten juuri, että käytössä on vielä muutamat 74cm paidatkin!)
Poimin muutamia ihanuuksia, joihin täytyy kutsuilla sitten tarkemmin tutustua:
cats.jpg
Tässä nyt poimittuna vain näitä tyttöjen alaosia. Jotenkin nuo poikien vaatteet eivät vain sykäytä, en oikein näe niissä mitään kovin erikoista, miksi sitten maksaisin kyseisen merkin niskalapusta enemmän kuin samanlaisesta raitapaidasta, jonka saa halvemmalla vaikkapa tuolta Lindexiltä… Mutta täytyypi katsoa näitä poikien vaatteita sitten paremmin sunnuntaina, josko niissä on se näppituntuma, mikä houkuttelee ostamaan…

Shortsit ja sukkahousut on musta ihana yhdistelmä pienillä tytöillä ja nuo ihanuudet ylärivissä houkuttelisivat kovasti. Toisaalta nuo keskimmäisen rivin jacquard-kudotut hameet sopisivat myös ihan arkikäyttöön ja alimman rivin tylliunelmat puolestaan tulevan joulukauden ja alkuvuodesta lähestyvien synttäreiden vaatetukseksi. Ihan kaikkea ei kuitenkaan raaski ostaa, joten täytyy vähän katsoa näitä tarkemmin sunnuntaina. Taisi tulla tuossa viikonloppuna jotain pientä jo lapsille shoppailtuakin…

Ja katsotaan nyt kuinka rauhassa nuo kolme termiittiä antavat äidin kutsuilla shoppailla. Tässä nimittäin kävi niin, että todennäköisesti joudun nappaamaan kaikki kolme sinne mukaan… Mies oli koko viime viikonlopun taas ylitöissä ja taitaa olla taas seuraavanakin… Onneksi kohta helpottaa ja miehen pari käyttämätöntä kesälomaviikkoa häämöttää piristämässä näitä syksyn sadesäitä!
Mitä pidätte Pomp de Luxista?
Iskeekö kauden mallisto?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *