Tuplamammat Tallinnassa

Mikä viikonloppu!

Neljä naista, hyvää ruokaa ja juomaa, Tallinnan tunnelma, hotelli, shoppailua, naurua ja vertaistukea. Ihan mielettömän kiva reissu! Kameran jätin kotiin, kännykkäkuvilla haluan kuitenkin jakaa hieman paloja meidän reissusta!

tallinna3.jpg

Yövyttiin Tallink Spa & Conference hotellissa, mikä oli todella kiva majoituspaikka. Hotellin kylpyläpuoli jäi tällä kertaa kokeilematta, mutta kaikki kävimme kauneushoitolan puolella. Itse otin vihdoinkin kauan haaveilemani geelilakkaukset ja olen erittäin tyytyväinen. Kuvaa ei valitettavasti nyt ole, mutta päädyin klassiseen ranskalaiseen lakkaukseen, jossa lisäksi hyvin kevyesti glitteriä koko kynnen päällä. Kynsistä tuli tyylikkäät ja erittäin huolitellut! Voipi olla, että näihin jää vielä koukkuun!

tallinna4.jpg
tallinna5.jpg

Lauantai-illaksi meillä oli varattu pöytä Restoran Noasta, joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Taksithan ei tuolla maksa juuri mitään, joten suosittelen ehdottomasti seuraavan Tallinnan reissulla poikkeamaan pois keskustasta tai vanhasta kaupungista ja suuntaamaan tähän upeaan ravintolaan meren rannalle.

Aivan mieletön miljöö, erinomaista ruokaa ja hyvää palvelua. Täyden kympin paikka!

tallinna1.jpg

Sunnuntai aloitettiin tietenkin aamupalaövereillä hotellilla, jonka jälkeen suunnattiin shoppailemaan ja kaupungille pyörimään.

tallinna2.jpg

Omat ostokset olivat meikkejä, muutamat alusvaatteet, juomatuliaisia sekä pojalle tuliaisiksi pikkulegopaketti ja cars-salkku pezejä! Niin, ja tietysti suklaata!

tallinna6.jpg

Tämä maanantai on nyt todellakin tuntunut maanantailta (hyvin takkuiselta sellaiselta), mutta kyllä nyt taas jaksaa. Tämä irtiotto arjesta ja kotikuvioista teki enemmän kuin hyvää.

Tuli todellakin tarpeeseen, kiitos ihanat! <3
Ja johan tässä ehdittiin sitä pikkujoulureissuakin suunnitella…

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *