Mitä mukaan Tallinnan minilomalle?

Meillä on riittänyt menoa ja meininkiä ihan tässä kotisuomessakin viimeiset kolme vuotta, joten koko perheen kesken ei ole tullut lähdettyä ulkomaille, ei edes Tallinnaan. Mies on ollut muutamalla minireissulla kavereiden ja työporukan kanssa, mutta minun viimeisimmät ulkomaanmatkat ajoittuvat vuoteen 2011. Tuolloin käytiin miehen kanssa kaksistaan Pariisissa ja työkavereiden kanssa Tallinnassa. Nyt, kun vihdoin on luvassa myös tälle äidille minireissu ”etelään”, oon ihan täpinöissäni jo laatinut pakkauslistaa ja miettinyt mitä kaikkea sitä tarvitseekaan mukaan yöpyessään ihan kokonaisen yön poissa kotoa ilman lapsia! 😉
No, faktahan on, että mukaan ei tavitse juuri mitään, mutta koska listoja on kiva tehdä, olen jo hyvissä ajoin miettinyt muutamaa asukokonaisuutta reissua varten.
menomatkan%2Bvaatteet.jpg

Menomatkan ja päivän asu Tallinnassa muodostuu hyvin todennäköisesti luottofarkuista, Noshin topista ja Vero Modan jakusta. Jalkaan Clarksin ballerinat ja DKNY:n laukku olalle.

illan%2Bvaatteet.jpg
Illaksi meillä on jo pöytävaraus tehtynä varsin kivan oloisesta paikasta ja syömään ajattelin laittaa vahapintaiset farkut, valkoisen Vero Modan topin ja sen samaisen jakun. Kengät vaihtuvat illaksi kiilakorkoihin, laukku sama DKNY.
paluumatkalle.JPG
Paluumatkalle sopii hieman väljempi yläosa ja jalkaan samat farkut kuin mennessä.
Tässä on mun mielestä muutama tosi kiva asukokonaisuus, joissa itse viihdyn varmasti. Näiden lisäksi tietysti alusvaatteet, yövaatteet ja kosmetiikka. Kamera suhteen olen vielä hieman epävarma, jättäisikö suosiolla kotiin ettei mene pelkäksi valokuvaamiseksi!
Shampoita, hoitoaineita ja rasvoja varten ostinkin Clas Ohlsonilta kivat alumiiniset matkapullot. Tällaisia olen kaivannut ihan perus mökkireissujakin varten, niin nyt viimeistään oli hyvö tilaisuus tällaisetkin hommata. Ja löytyi vielä tällaiset astetta tyylikkäämmät verrattuna niihin perinteisiin muovisiin!
IMG_3846.JPG

IMG_3848.JPG
IMG_3827.JPG
Alunperin ajattelin mahduttavani matkatavarat Samsoniten pieneen kassiin, joka ollut meillä hoitolaukkuna, mutta totesin, että jos haluan vaihtokengät mukaan, ei tavarat mahdu millään siihen kassiin. Päädyin ottamaan matkalaukuksi ikivanhan Niken treenikassin, joka on viime aikoina ollutkin viikonloppureissukassina. Mikä siinä onkin, että yleensä aina pakkaa aivan liikaa varavaatetta mukaan? Nyt yritän kyllä selvitä vähillä kantamuksilla!

Olisiko teillä antaa jotain hyviä Tallinna tärppejä? Hakusessa on ehkäpä jokin lounasmesta paluupäivälle ja jokin kiva kauneushoitola. Josko sitä vaikka vihdoinkin kokeilisi niitä geelilakkauksia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *