Kotiäidin kotijumppa

Mulla tulee syksyn myötä hieman uusia tuulia omaan arkeen, minkä vuoksi joudun lopettamaan ainakin hetkeksi salijäsenyyteni ihan ajankäytöllisistä syistä. Vaikka nyt yleensä en blogiin kovinkaan henkilökohtaisista asioista kirjoitakaan, niin näistä uusista kuvioista on kyllä tarkoitus kirjoitella bloginkin puolelle hieman myöhemmin! Mutta tosiaan selvää on, että syksyn aikana en tule juurikaan puntille ehtimään. Enkä viitsi maksaa jäsenyydestä, jos sinne nyt kerran pariin viikkoon jostain syystä ehtisi.
Tykkään kuitenkin tehdä lihaskuntotreeniä ja koen sen olevan melko välttämättömyys omaan hyvinvointiini. Nyt aion tosissaan ottaa itseäni niskasta kiinni, mitä tulee kotona jumppaamiseen ja nyt on myös tehty pientä välinepäivitystä, jotta kotona jumppaaminen olisi miellekkäämpää. Vuosi sitten, kun aloitin Superdietin, ostin kahvakuulan. Ennestään meiltä löytyy jo käsipainot ja nyt tosiaan ostin vielä paksun jumppamaton. Näillä välineillä ja oman kehon painoa käyttäen pystyy tehdä jo hyvinkin monipuolisen lihaskuntotreenin. Lisäksi sainkin vielä viime viikolla taas hyviä muistutuksia ja vinkkejä fysioterapeutilta etenkin mitä tulee syvien vatsalihasten aktivointiin ja venyttelyyn.
IMG_3688.JPG

IMG_3686.JPG
Ja pinkkihän on ainut oikea treeniväri! 😉 Niken tossut ja H&M Sport pusakka.

Mietin tuossa viikonloppuna salilla ollessani, että ihan tosissaan lähes kaikki kuntosalilla tekemäni liikkeet pystyn tekemään kotonakin ja sunnuntaina sitten kokeilinkin pienimuotoisen ohjelman tekemistä. Treenasin aamulla ihanassa raikkaassa aamuauringossa omalla pihalla puolisen tuntia. Ja hyvällä temmolla sai sykkeet nousemaan ja kunnon hien pintaan näinkin lyhyessä ajassa.
Motivaatio kotona treenaamisen on kyllä nyt huipussaan ja monta asiaa puoltaa sen tekemiseen verrattuna salille lähtemiseen:
– pystyn tehdä treenin myös miehen ollessa töissä lasten päiväuniaikaan – perheen yhteistä aikaa jää enemmän!
– ajankäyttö salille kulkemisesta, säästää matka-ajat!
– raha – kotona treenaaminen on ilmaista!
– hyvällä säällä voi treenata ulkona! 
IMG_3693.JPG
Tuleeko sun treenattua kotona vai pitääkö päästä salille, jotta tulee tehtyä kunnolla? Entä kiinnostaako kotijumppajutut, jos avaisin vähän tuota omaa ohjelmaani?
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *