Kesän ilot näkyy kesän kiloissa. Vai näkyykö?

Jäätelöä, saunalonkeroa, grilliruokaa, ulkona syömistä, terassia… Kesällä ja lomalla nämä kaikki tuntuu sallitummalta. Eikö vaan?
Moni sanoo, että lomalla ei lasketa kaloreita ja syksyn tullen otetaan taas itseä niskasta kiinni. Eikä kuumalla tee mieli sinne salillekaan lähteä!
Myönnetään, että itsekin on tullut todella laiskasti käytyä puntilla koko kesän aikana. Eikä nyt voida kuitenkaan syyttää helteitä. Paino ei ole muuttunut mihinkään, mutta olo on vetelä. Kyllä sen vaan huomaa, kun ei ole tehnyt säännöllistä lihaskuntotreeniä.
11809864_880959881939963_1510501889_n-ho

Ruokavalio itsellä on ollut jotakuinkin kultainen keskitie koko kesän. Välillä on herkuteltu enemmän ja sitten taas keskitytty niihin terveellisempiin vaihtoehtoihin. Mutta sopivassa suhteessa kaikki on sallittua. Omista energiatasoistani olen oppinut huomaamaan, milloin on syytä vähentää valkoista vehnää ja sokeria. Paljon parempi ja energisempi olo, kun pitää kiinni säännöllisesä ruokarytmistä, riittävästä proteiinin saannista ja jättää nopeat (ja ainakin itsellä kovin turvottavat) hiilarit pois.

10954754_782500628514269_1111911065_n-ho

Kutakuinkin vuosi sitten aloitin Superdietin, jonka avuin laihdutin viime loppuvuoden aikana yhteensä 13 kg. Sinne lähti raskauskilot ja muutama muukin ylimääräinen kilo! Nyt taas syksyn tullen moni on varmasti ”uuden elämän” edessä ja tavoittena erilaiset elämäntaparemontit ja laihdutusprojektit. Kovasti tsemppiä jokaiselle, jos teitä sieltä ruudun takaa löytyy. Itse pääsin takaisin omaan ihannepainooni (tai ainakin hyvin lähelle sitä!) ja sen eteen nähty työ on kyllä kannattanut.
Tuleeko kesällä herkuteltua enemmän vai pysyykö itsekuri lomallakin?
Näkyykö lomailu vyötäröllä?

Herkuttelua tai ei, se olis kuitenkin viikonloppu. Onneksi.
Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *