Uutta sisustuksessa

Olo on jotenkin syksyinen. Ajatukset ovat olleet villaneuleissa, villasukissa, kynttilöissä ja torkkupeitoissa. Tuntuu, että kesä on ohi, eikä sitä oikein edes ollutkaan. 
Syksyisen olon johdosta ajattelin esitellä meidän uudet tunnelmanluojat, messinkiset tuikkukynttiläjalat, jotka saivat paikkansa olohuoneen senkin päältä. Tai siis uudethan nämä eivät ole, vaan nämäkin ovat peräisin vanhempieni mökiltä!
Kynttilänjalat eivät selvästikään ole pari, eli eivät ole samanlaiset, mutta ollessaan tarpeeksi samanhekiset, erilainen muotoilu tekee tästä kaksikosta vain kauniimman yhdessä. 
vanha ikkuna

syyssisustus

Nämä ovat kyllä niin kauniit, että näissä poltetaan varmasti vielä monta kynttilää jo tulevana syksynä! Vaikka kuinka olenkin aina pitänyt Iittalan kivi-tuikuista ja muista kyseisen merkin tuikkukipoista, miellyttävät tällaiset merkittömät yksilöt nykyään paljon enemmän. Nämä ovat jotenkin persoonallisemman ja uniikimman oloiset (vaikka en siis todellakaan tiedä, mistä nämä ovat peräisin ja millaisesta massatuotannosta on kyse!).

Toinen uusi juttu meidän syyssisustuksessa on Lastenhuoneen alesta sattumoisin löytynyt ihana tyynynpäällinen. Pyörähdin heidän liikkeessä ihan ohimennen ja silloinhan ne parhaimmat ostokset aina tekee, sattumalta. Yleensä olen melko pihi ostamaan mitään uusia sisustustekstiilejä, mutta tätä kuosia (ja miinus kolkyt -lappua) en voinut vastustaa.

tauluhylly tammi

Kuviollinen tyynynpäällinen sopii hyvin olohuoneen mattoon ja olemassaoleviin H&M:n pellavapäällisiin. Tuo vaalea pellavan sävy on sama kuin matossa ja vanhoissa tyynynpäällisissä.

Kai sitä kohta voisi siirtää enemmänkin kynttilöitä esille ja laittaa tunnelmaa näihin viimeisiin kesäiltoihin. Ja ne ihanat villapeitotkin odottavat taas vuodenajan vaihtumista!

Onneksi syksy onkin mun lempparivuodenaika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *