Asuntomessut 2015

Viikonloppuna tuli pyörittyä siskon kanssa asuntomessuilla ja vietettiin oikein kiva messupäivä ihaillen viimeisen päälle laitettuja messukoteja. Tämä oli itselleni vasta toinen kerta asuntomessuilla, ensimmäisen kerran kävin messuilla kaksi vuotta sitten Hyvinkäällä. Jotenkin tänä vuonna mikään ei sykähdyttänyt oikein kunnolla, vaikka monesta kodista upeita juttuja löytyikin. Ja täytyy sanoa, että onhan ne kivitalot hienoja!

Tässä muutamia upeita paloja kauniista kodeista.

3 x makuuhuone:

IMG_3343.JPG

IMG_3353.JPG

IMG_3373.JPG

Ensimmäisessä kuvassa puhuttelee huoneen rauhallisuus ja tunnelma. Värimaailma on ihanan utuinen ja sopii hyvin makuuhuoneeseen. Toisessa kuvassa taas hotellimaisuus ja ylellisyys tekevät makuuhuonnesta kutsuvan. Viimeisessä kuvassa makuuhuoneen valaisin teki vaikutuksen. Todella kaunis muotoilu!

3 x olohuone:

IMG_3286.JPG

IMG_3421.JPG

IMG_3429.JPG

Olohuoneista ensimmäisessä kuvassa puhuttelee upea takka ja kauniit akustiikkalevyt. Toisessa kuvassa värit ja tekstiilit ovat todella kauniit ja viimeisessä olohuonekuvassa kaikki on vaan kohdallaan. Ihan täydellinen! Pöydät ovatkin hyvin samantyyliset kuin meidän omat olohuoneen pöydät, huomattavasti sirommat vain.

3 x keittiö:

IMG_3279.JPG

IMG_3390.JPG

IMG_3297.JPG

Keittiöratkaisuissa ei ollut tänä vuonna mitään kovin yllättävää, mutta toki kauniita keittiöitä löytyi useampi. Ensimmäisessä kuvassa kokonaisilme on kaunis, toisessa kuvassa on upea marmorilaatta ja viimeisessä kuvassa ihastutti upea puutaso.

+ upea Woodek!

Suurin ihastuminen tapahtui kuitenkin Woodek nimiseen firmaan ja heidän upeisiin tammikalusteisiin. Tammi on materiaalina mun ultimatesuosikki ja tammea löytyy meidänkin kotoa jonkin verran. Tammi yhdistettynä valkoiseen ja mustaan vaan toimii! Etenkin nämä senkin ihastuttivat kovasti!

woodek.jpg
Itse kiinnitin messuilla huomiota eniten lastenhuoneisiin ja märkätiloihin. Lastenhuoneista on paljon kuvia ja ainakin niistä on tulossa ihan oma postauksensa! Etenkin vessat kiinnostivat myös paljon, sillä omissa haaveissa olisi saada remontoitua meidän alkuperäiset 80-luvun toiletit…
Miltä näyttää, ihastuttaako jokin erityisesti? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *