Pojan huoneen uusi ilme

Pojan huone koki aikamoisen ilmeenkohotuksen, kun vanhempani tarjosivat vanhaa Billnäsin kirjoituspöytää. Vaikka oikealle kirjoituspöydälle ei ole vielä moneen vuoteen käyttöä, ei tällaista tarjousta voinut ohittaa ja poika sai nyt ihan ikioman piirustuspöydän! Ja täytyy sanoa, että onhan tuo pöytä todella ihana ja sopii pojan huoneeseen täydellisesti!
Vaikka se vanha Ikean Expedit -taso olikin ehkä käytännöllinen, erittäin hyvillä mielin siitä kuitenkin luovuin. Ikeassa on paljon todella kivoja huonekaluja, mutta jotenkin ne lokerohyllyköt eivät kuitenkaan ole minun juttu. Nyt huoneen ilme miellyttää itseäni paljon paljon enemmän.
autotapetti
kirjoituspöytä lasten huone
lasten kirjoituspöytä
Huoneessa ollut Ikean vihreä karvamatto alkoi tuntua jotenkin tunkkaiselta ja matto vaihtui vanhaan valkoiseen, mikä on meillä pyörinyt vähän siellä sun täällä. Nyt se sai paikkansa pojan huoneesta ja huoneen ilme on kivan raikas. Tuo matto on muuten ollut omassa huoneessani lapsuudenkodissa ja voisi sanoa olevan valkoiseksi matoksi hyvinkin pitkäikäinen! Kävin sen juuri pesemässäkin, joten ihana laittaa puhdas matto lattialle!
Samalla vaihtui huoneen lamppu ja päästiin eroon siitä vanhasta spottivalosta, josta en ole pitänyt lainkaan. Nyt katosta roikkuu valkoinen Yki Nummen Kartiot.
IMG_3079.JPG

retro yöpöytä

Saatiin myös vihdoin tuo Porvoosta vuosi sitten ostettu peltitaulu ja jo edelliseen asuntoon hommattu pieni lokerohylly seinälle.

vanha pieni lasten tuoli

Huoneen lelusäilytys on tällä hetkellä hoidettu tuohon kaappiin, sängynaluslaatikkoon ja muutamaan irtokoriin kirjoituspöydän vierellä. Huoneen oven takaa löytyy vielä vaatekaapit, joissa on paljon vapaata tilaa. Tarpeen tullen myös sinne voi säilöä leluja.

Olen jotenkin täysin ihastunut tuohon pojan huoneeseen. Huoneesta löytyy sopivasti retroa, mutta valkoisella matolla, verhoilla ja sängyllä ilme on kokonaisilme pysyy kuitenkin raikkaana.

Mitä sinä pidät meidän pöytärakkaudesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *