Porvoo eilen ja päivän outfitti!

Porvoo on ihana. 
Se on oikea kesäkaupunki, meidän jokavuotinen päiväretkikohde, jonne suunnattiin taas tänäkin vuonna!
Lähdettiin eilen heti aamupalan jälkeen matkaan ja suunnattiin aivan ensimmäiseksi Porvoossa muumipuistoon. Ei olla tuossa aiemmin käyty, mutta oli tosi kiva leikkipaikka lapsille. Porukkaa oli paljon, mutta paikassa oli kivasti tekemistä ja hyvin kaikki mahtuivat mukaan! Tänne täytyy varmaan jatkossa suunnata joka vuosi.
muumipuisto

muumiliukumäki

IMG_2863.JPG

Meidän kantispaikka kesäisin Porvoossa on ollut Wilhelm Å jokirannassa, ja sinne suunnattiin tälläkin kertaa. Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja paikka on sellainen, johon viitsii lastenkin kanssa mennä. Tällä kertaa tosin ruokalista oli jotenkin todella suppea, vaikka netistä olin katsonut, että vaihtoehtoja olisi paljon enemmän. Itse syötiin kana sandwichit ja lapsille otettiin lastenlistan ainut(!) vaihtoehto eli nakit ja ranut… Pojalle oma annos ja tytöt jakoivat yhteisen, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Tytöt kävivät lounaan jälkeen unille ja me muut herkuteltiin vielä jätskit jälkkäriksi.

kana sandwich

IMG_2904.JPG

IMG_2905.JPG

IMG_2880.JPG

Mun mielestä Porvoosta on ollut kiva ostaa jotain pieniä kesämuistoja ja tällä kertaa poika sai valita itselleen jonkin pienen lelun lelukauppa Riimikosta. Poika ihastui keltaiseen pieneen koulubussiin ja sellainen sitten ostettiin! Viime vuonna ostin pojalle peltisen sisustustaulun ja edellisvuonna puolestaan Myyrä-sarjan puisen junan. Junaa ostaessa oli jo suunnitelmia toisesta lapsesta ja silloin ajattelin, että juna pääsee odottamaan pojan pikkusiskoa tai veljeä. Sattumalta onnistuin silloin valitsemaan junan, joka muodostuu kahdesta osasta, kun kerta tuli kaksi pikkusiskoa kerralla! 😉

IMG_2893.JPG

IMG_2913.JPG
IMG_2878.JPG
Omasta blogityylistä poiketen loppuun vielä muutama päivän asu -kuva. Olen nimittäin täysin ihastunut tuohon Noshin toppiin, joka on ihana päällä ja sopii moneen tilanteeseen. Paita on farkkujen ja lippiksen parina kivan arkinen ja kuitenkin siisti, mutta muuntautuu myös hyvin juhlakäyttöön. Toissa viikonloppuna paita oli päällä mustan kynähameen ja korkkareiden kanssa juhlissa, ja oli ainakin omaan silmään sopivan juhlava kokonaisuus! Ehdottomasti paras vaateostos pitkiin aikoihin!
p%25C3%25A4iv%25C3%25A4n%2Basu.jpg
Meillä oli tällä reissulla jotenkin ihan nappiajoitukset ja kaikki sujui lasten kanssa paremmin kuin hyvin. Ensin siis leikkipuistoon, yhdentoista jälkeen lounaalle, tytöt nukkumaan rattaisiin, ja sitten käppäilyä vanhassa kaupungissa, kauppojen kiertelyä ja tietenkin jäätelöt! Oli kyllä todella kiva kesäpäivä koko perheen voimin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *