Mökkielämää

Viime viikolla vietettiin muutama yö mun vanhempien mökillä Tammisaaressa ja reissulle osui aivan mahtavat säät. Lapset nauttivat, kun saivat olla koko ajan ulkona ja päästiin vähän veneilemäänkin. Tytöt olivat nyt ensimmäistä kertaa veneen kyydissä ja hyvin meni! E ei oikein malttanut pysyä paikoilteen, mutta muuten lyhyet venematkat sujuivat yllättävän hyvin tällaisenkin sirkuksen voimin. Mä olen itse ollut pienestä asti paljon veneessä ja merellä, joten kiva, että omatkin lapset saavat tällaisia kivoja kesämuistoja veneeltä.
Meidän mökillä on kivasti tekemistä lapsille, vanhempani ovat rakentaneet juuri leikkimökin, joka oli varsinkin pojan suosiossa. Lisäksi löytyy hiekkalaatikko ja paljon leluja pienillekin. Poika oli myös tohkeissan mönkijäajelusta ja reissun kohokohta taisi olla, kun pääsi ukin kanssa ajamaan venettä!
Mökki sijaitsee rinteessä ja vähän olin varautunut siihen, että joku on koko ajan pudottautumassa kalliolta pää edellä alas, hukuttautumassa kaivoon tms, mutta, kun muuta mielekästä tekemistä oli tarpeeksi vältyttiin kaikkein päättömimmältä menolta ja itsekin ehti istuskella terassilla nauttimassa auringosta. Vaikka kyllähän sitä saa koko ajan olla silmät selässäkin kolmen pienen kanssa!
cats.jpg
IMG_2697.JPG

IMG_2703.JPG

IMG_2723.JPG

IMG_2729.JPG

IMG_2754.JPG

cats.jpg

IMG_2774.JPG

IMG_2684-horz-vert.jpg

Nyt onkin saatu nauttia niistä kunnon kesäsäistä jo useamman päivän ajan. Viikonloppuna laitettiin lapsille allas omallekin pihalle. Vitsit, kun oliskin niin iso allas, että mahtuisi itsekin! 😉
Muutama pieni muutos on muuten tulossa pojan huoneeseen, sekä todennäköisesti meidän omaan makuuhuoneeseen, joten sisustusjuttuja luvassa myös lähiaikoina! Nyt mukavaa uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *