Kirppislöytö

Mä olen etsinyt tyttöjen huoneeseen pientä lasten pöytäryhmää sen jälkeen, kun saatiin tuo leikkikeittiö valmiiksi. Helppo ratkaisu olisi toki ollut kurvata Ikeaan sellainen ostamaan, mutta jotenkin ne perus Ikean pöytäryhmät eivät houkutelleet. Facen paikalliskirpparilla tuli vastaan puolipyöreä pöytä kahdella tuolilla sopivaan hintaan ja perjantaina illalla kurvattiin sitä sitten noutamaan.
Kaikessa yksinkertaisuudessan pöytäryhmä on todella kiva. Sopii hyvin huoneeseen täydentämään koti- ja kahvilaleikkejä!
IMG_2523.JPG

IMG_2525.JPG

IMG_2534.JPG

IMG_2528.JPG

Tämän myötä tyttöjen huone onkin taas askeleen lähempänä valmista! Minusta on myös kiva ajatus, että pöydän ääressä on leikitty aiemminkin ja pöytä on päätynyt meille kierrätettynä. Välillä kannattaa hetki odottaa hankintojen kanssa, niin kirppareilta voi tulla vastaan kivoja löytöjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *