Ihana kahvilavinkki Helsingistä

Kävin maanantaina vanhan ystäväni kanssa lounaalla Helsingissä ja piipahdettiin jälkkäreillä Kalevankadun pienessä tunnelmallisessa kahvilassa.

Paikka oli itselleni uusi tuttavuus, Kuppi&Muffini. Kahvilan yhteydessä on leipomo, jossa tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja ilman lisäaineita. Myynnissä oli ihanan näköisiä salaatteja, keittoa, leipiä, kakkupaloja sekä tietysti niitä muffineja!

Me ostettiin isot muffinit ja kahvit ja nautittiin ne ulkona. Kahvila on kivassa paikassa, ihan ytimessä, mutta kuitenkin rauhallisella kadunpätkällä ja siis kiva paikka istuskella kahvilapöydässä ulkona! Veinpä tuliaisiksi kotiinkin vielä ihania minimuffineja, jotka maistuivat hyvin kotiväellekin!

IMG_4313-tile.jpg
Omaa kameraa ei ollut mukana, joten kollaasin kuvat lainattu Kuppi&Muffinin kotisivuilta, täältä.

Mikäli tulee keskustassa pyörittyä, kannattaa ehdottomasti piipahtaa paikan päällä! Vai onko kenties tuttu paikka teille?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *