Sateinen sunnuntai

Meillä mies on viime aikoina ollut poikkeuksellisen paljon ylitöissä ja tätä sirkusta on tullut pyöritettyä yksikseen. Meidän päivien pelastus on ehdottomasti ulkoilu, mutta hätä iskee tällaisina sateisina aamupäivinä, kun ei todellakaan kiinnosta lähteä kastumaan. Eipä meiltä edes löydy tytöille kunnollisia kuravaatteita ja ne täytyykin ensi syksyksi varmaan hommata…
Välillä lapsilla sujuu leikit kohtuullisesti keskenäänkin, tai sitten tytöt ovat keskittyneitä omiin touhuihinsa ja poika saa leikkiä rauhassa yksikseen. Leikkien tasossa on kuitenkin tällä hetkellä niin iso kuilu, että pääosin tytöt vain sotkevat isoveljen leikkejä. Paras on kun kaataa kaikki dublot lattialle, niiden parissa kaikki viihtyvät.
Vähintään yksi kolmesta on taas viime aikoina päättänyt, että aamu alkaa jo kuuden pintaan ja kun viimeinenkin, eli tuo isoin, nukahtaa siinä puoli yhdeksän aikaan illalla, on tämä äiti aika poikki. Välillä tällaisina aikoina olisi mukava, kun puhelinsoiton päässä olisi apukädet jeesaamaan päivien kulussa! No, jotta nyt ei mene ihan valittamiseksi niin mielelläni tietysti lapseni hoidan ja tällaiset ylityörupeamat ovat meillä kuitenkin onneksi harvinaisia. Hatunnosto kaikille pienten lasten yksinhuoltajille, jotka oikeasti hoitavat homman kokonaan yksin!
Tänä sateisena aamupäivänä ollaan leikitty dubloilla…
IMG_2284.JPG

… ja mielenkiinnon lopahtaessa siirrytty yläkertaan keittiöleikkeihin.
IMG_2306.JPG
Tässä ohessa äiti on kiskonut ties kuinka monta kupillista kahvia…
IMG_2293.JPG
… ja yrittänyt saada tehtyä kasaantuneita kotihommia.
IMG_2314.JPG
Nyt kaikki nukkuvat ja iltapäivästä olisi tarkoitus lähteä vähän kyläilemään. Josko se mieskin saadaan sieltä töistä vielä mukaan! Ja enää muutama päivä, niin koittaa se paljon odotettu kesäloma. Jaksaa vaikka päällään seisten! 😉
P.s. Eilinen vietettiin Lintsillä monikkokarnevaaleilla, kuvasaldo siinä väenpaljoudessa jäi aikalailla nolliin, mutta ehkäpä ensi viikolla muutama sananen karnevaalipäivästä!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *