Kesäkesäkesä!

Uskomatonta, miten nopeasti tämä alkukesä on taas mennyt ja viikon päästä on jo juhannus! Joka vuosi se keskikesän juhla onnistuu yllättämään. Miehellä alkaa ensi viikon keskiviikkona loma, ja sitä on kyllä odotettu. Päivät ovat viime viikkoina olleet yhtä hullunmyllyä ja ihan kiva päästä nauttimaan kesästä koko perheen voimin. Meno meillä kotona on sellaista, että tämä äiti kaivaa kohta Peltorit päähän… Helpointa onkin olla mahdollisimman paljon ulkona!

IMG_2264.JPG

IMG_2268.JPG
IMG_2257.JPG

IMG_2256.JPG

Meidän päivät kuluu tällä hetkellä hyvin pitkälti siis ulkoilun merkeissä. Heti aamusta suunnataan ulos ja usein puisto onkin vielä tyhjä, kun päästään perille yhdeksän aikaan tai jopa vähän ennen! Välillä käydään syömässä ja nukkumassa päikkärit ja sitten taas pihalle. Kesä ja kotiäitiys on kyllä parasta, kun on mahdollisuus itselläkin viettää päivät ulkona!

Miehen kesäloman varalle meillä ei tänä vuonna ole ihmeempiä suunnitelmia, vähän mökkeilyä, Korkeasaarta, lintsiä ja muita pieniä päiväretkiä lähialueille, Porvoossa on ainakin käytävä. Pääasia, että voi ottaa vähän rennommin! Ja aikalailla lasten ehdoilla sitä on mentävä.
Nyt olisi myös missiona saada poika oppimaan pyöräilyn salat oikein kunnolla. Poika sai jo viime kesänä isomummiltaan fillarin apupyörillä, mutta silloin juuri kaksi vuotta täytettyään, ei poikaa kiinnostanut polkeminen ollenkaan. Nyt tänä keväänä ei ole vain oikein ehditty vielä panostamaan pyöräilyn opetteluun, mutta josko se tässä kesän aikana lähtisi kunnolla rullaamaan. Muutama kauppareissu on jo heitetty, niin että tytöt ovat rattaissa ja poika fillarin selässä. Pikkuhiljaa!

IMG_2261.JPG

Kuvat meidän eiliseltä ex tempore biitsivälipala reissulta! Jotkut hurjat olivat bikineissä ottamassa aurinkoa, meillä oli pojan kanssa hupparit ja tytöillä ohuet takit. Eikä kyllä ollut yhtään liikaa vaatetta siellä tuulessa!

Joko siellä ollaan lomatunnelmissa ja kesälomasuunnitelmat tehtyinä?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *