Monikkomammojen vapaapäivä, kynsijuttuja ja muuta höpöhöpöä

Mulla on kädet ja kynnet olleet viime aikoina luokattoman huonossa kunnossa. Talvella käsien iho kuivui pahasti, mitä ei jatkuva vedellä lotraaminen ainakaan ole auttanut. Lisäksi keväiset puutarhatyöt ovat saaneet laiminlyömään käsien hoitamista ja etenkin kynsien lakkaaminen on viime aikoina jäänyt.
Eilinen oli pyhitetty monikkomammojen vapaapäivälle, joten päätin viime viikolla kunnostautua ja tehdä käsihoidon sekä lakata kynnet pitkästä aikaa päivää varten.
Käsihoitoon käytin:
– veteen liotettavaa manikyyri pilleriä
– Garnierin vartalokuorintaa
– 4-osainen viila, jolla saa hiottua kynsien pinnan
– sakset ja pihdit, joilla saa leikattua repsottavia kynsinauhoja
– tavallinen viila

IMG_2110.JPG

Tämä ennen kuva on todella järkyttävä, mutta paljastaapahan, että hoito ja pieni panostaminen itseensä tuli taas todellakin tarpeeseen!

cats.jpg

Lakkaus oli jälleen hyvin simppeli ranskalainen lakkaus kesäisen pinkeillä kärjillä. Heti on paljon huolitellumpi olo, kun on kynnet lakattu!

IMG_2188-tile.jpg

Meillä oli tosiaan eiliselle varattuna meno-paluu Tallinnaan ja tarkoitus oli viettää ihana päivä Tallinnassa viiden monikkoäidin kesken. Lauantaina saatiin kuitenkin viesti, että kaikki Linda Linen lähdöt sunnuntailta on peruttu myrskytuulen takia. Haaveet ihanasta Tallinnapäivästä siis romuttuivat siihen ja viestiketju kävi kuumana lauantai-iltana, kun mietittiin millä lievennetään pettymystä ja mihin suunnataan sunnuntaiksi! Kerrankin, kun oltiin saatu sovittua lapsivapaa päivä kaikille, niin eihän sitä voitu yhden myrkyn takia perua!

Lopulta päädyttiin Fazerin brunssille, shoppailukierrokselle, terassille ja vielä illalla uudestaan syömään! Kului se päivä hyvin Helsingissäkin ja uusi ajankohta Tallinnaan on jo sovittuna, nyt valitaan laiva, jota ei pienet myrskytuulet haittaa!

Vapaapäivä ja hyvä seura tuli todella tarpeeseen. Ihan mahtavaa höpötellä, kun kaikilla on vähän yli vuoden ikäiset kaksoset. Vertaistukea parhaimmillaan!

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *