Lahjavinkki aikuiselle

Muistatteko slämyt? Ne ala-aste aikaiset versiot ystäväkirjoista! Joissa vihon ekalle sivulle piirrettiin jokin kuva vastaamaan omaa nimeä ja sitten vastattiin jokaiselle sivulle keksittyyn kysymykseen piirtämällä kuvamerkki ja oma vastaus! Multakin niitä on löytynyt muutama ja ovat ehkä yksi ainoista asioista, jotka harmittavat, että on tullut heitettyä pois.
Mieheni sai siskoltani hauskan syntymäpäivälahjan ja nuo nostalgiset slämyt palasivat mieleeni. Paketista kuoriutui Aikuiset ystäväni -kirja, joka oli oikein hauska lahjavalinta aikuiselle, jolta kuitenkin ”löytyy jo kaikkea”. Tässä siis kiva vinkki huumorilahjaksi aikuiselle ystävälle tms!

huumorilahja miehelle

Kirja vastaa siis perinteistä ystäväkirjaa, jossa vastataan itseä koskeviin kysymyksiin. Lisäksi ystävän tulee vastata aikuistestiin, jossa ympyröidään annetuista vaihtoehdoista itseä koskevat. ”Aikuismaisista” kohdista saa yhden pisteen ja teinivuosiin sopivimmista jutuista taas menettää pisteitä.
Pitihän sinne kirjaan täyttää oma sivu…

lahjavinkki aikuiselle

(Sutattu kohta on puhelinnumeroni, ei sen salaisempaa!)

IMG_2167.JPG

lahjaidea miehelle

huumorilahja

Aikuistestin tuloksen mukaan olen paatunut aikuinen, joka vaalii nuoruutensa rippeitä! 😀

Tämä on kyllä hauska synttärilahja aikuiselle, jolla on jo kaikkea tai vaikka tuparilahjaksi kaverille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *