Angry Birds -puistossa

Palataan vielä viime viikonloppuun ja lauantaihin, jolloin saatiin nauttia aivan mielettömän ihanasta aurinkoisesta säästä koko päivän. Meillä ei tänä vuonna ollut mitään valmistujaisjuhlia tms, joten päätettiin aamupäivästä suunnata koko perheen voimin Leppävaaran Angry Birds -puistoon. Ollaan aiemmin käyty Oittaan puistossa, mutta tämä Leppävaaran puisto oli meille uusi tuttavuus. Kurvattiin kaupan kautta ja haettiin vähän piknik eväitä mukaan. Ajatuksena, että vietetään puistossa koko aamupäivä, syödään eväät ja tytöt saavat nukkua rattaissa ja poika jatkaa vielä hetken leikkejä puistossa.
IMG_1882.JPG
IMG_1893.JPG
IMG_1855.JPG

IMG_1857.JPG
IMG_1852.JPG

Puistossa on erikseen isojen ja pienten puoli, mutta tytöthän nyt olivat vielä vähän liian pieniä pientenkin puolelle. Hyvin he siellä kuitenkin mukana menivät ja tyttöjen suosikki taisi olla tämä pyörivä kuppi, johon molemmat neidit mahtuivat samaan aikaan. Mulla meni pää pyörälle jo pelkästä pyörittämisestä ja katsomisesta!
Koska oltiin ajoissa liikenteessa, pidettiin ajoissa myös pieni evästauko. Pasteijoita, croisantteja, banskuja ja herkkuja!

IMG_1868.JPG
IMG_1869.JPG

IMG_1874.JPG
IMG_1880.JPG
IMG_1895.JPG
Tyttöjen nukkuessa rattaissa poika viilletti puistossa vielä tunnin verran. Lopulta hänkin oli niin väsynyt, että nostettiin lapset autoon ja ajeltiin kiertoteitä kotiin. Tytöt jatkoivat onneksi vielä unia autossa ja poikakin simahti samantien!
IMG_1885.JPG

IMG_1898.JPG

IMG_1888.JPG
Sain vielä ennen lähtöä kivoja kuvia pojasta voikukkien keskellä. Tässä nyt kasvoton kuva, mutta kotialbumiin päätyy monta todella onnistunutta kuvaa meidän kolmevuotiaasta.
IMG_1930.JPG

Pakko laittaa tähän loppuun vielä kunnon tilannekuva, kun E ja L juoksivat hiekkakentällä. E mätkähti kumoon ja poika tietysti kaatui siskonsa jalkoihin. Onneksi kumpaakaan ei sattunut, mutta kuvasta tuli hauska! Huomatkaa nuo lentelevät hiekanjyvät ja eritoten lentävä mansikka!

IMG_1878.JPG
Tosi kiva aurinkoinen aamupäivä koko perheen voimin!
Nämä kuuluvat kesään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *