Brunssilla Peroba Cafessa

Huomenta ja ihanaa kesäkuun ensimmäistä!

Mies täyttää tällä viikolla pyöreitä ja varasin meille juhlapäivän kunniaksi eiliseksi brunssin Leppävaaran Peroba Cafesta. Paikka oli itselleni uusi tuttavuus enkä siis todellakaan tiennyt, että kotikaupungistamme löytyy tällainenkin ihastuttava brunssipaikka!

IMG_1951.JPG

IMG_1995.JPG

IMG_1997.JPG

IMG_1998.JPG

Peroba Cafe sijaitsee siis Villa Ylänteessä ja paikka on todella viehättävä. Tällaisissa vanhoissa kartanoissa on vaan oma tunnelmansa, vaikka sitten sijaitseekin aivan Leppävaaran kerrostalojen kupeessa!

Pöytävarausta tehdessäni tiedustelin etukäteen paikan syöttötuoleista, sillä meidän poppoolla syömisestä ei tule mitään, jos tyttöjä joutuu pitämään sylissä ja jo etukäteen saatiin aivan ihanaa palvelua, kun meidän käyttöön luvattiin varata kaksi syöttötuolia! Puhelimessa myös lapsetkin toivotettiin sydämellisesti tervetulleiksi!

IMG_1953.JPG

IMG_1969.JPG

Me oltiin ensimmäisessä kattauksessa, joka alkoi jo kymmeneltä. Oikein sopiva ajankohta meidän aikaiseen aikatauluumme! Paikalla oli useampi muukin lapsiperhe ja tunnelma kartanossa oli mukavan rento. Yllättävän hyvin meidänkin lapset jaksoivat istua pöydässä ja keskittyä syömiseen!

IMG_1974.JPG

IMG_1975.JPG

IMG_1977.JPG

Ruoat olivat todella hyviä, tarjolla oli muun muassa peruna-parsasalaattia, espanjalaista munakasta, hedelmäsalaattia, croisantteja, leikkeleitä, lihapullia, graavattua lohta, saaristolaisleipää sekä luonnonjugurttia ja talon mysliä. Lisäksi löytyi juustovalikoima, pannukakkua sekä pannacotta Romanoffin mansikoilla.

Meillä ainakin lapsetkin tykkäsivät ja pienillekin löytyi paljon maisteltavaa. Alle kaksivuotiaat syövät tuolla veloituksetta ja meidän kolmevuotiaasta meni varsin kohtuullinen kolmen euron maksu.

IMG_1981.JPG

IMG_1985.JPG

IMG_1987.JPG

IMG_1993.JPG

IMG_1994.JPG

Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa Peroban brunssi, mikäli täällä päin asustelet tai liikut! Kartano itsessään on myös todella viehättävä miljöö ruokailla ja paikka oli kivasti sisustettu. Tänne täytyy päästä vielä uudestaankin!

Toinen tosi kiva brunssipaikka Espoossa on muuten Cafe Bastvik.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *