Olohuone uudesta kuvakulmasta

Bongasin Jennin blogista Kiilto:n haasteen kuvata kotiaan lintuperspektiivistä. Tartuin toki heti haasteeseen ja nappasin kuvia olohuoneesta ja ruokailutilasta hieman uudesta kuvakulmasta.
IMG_1816.JPG

IMG_1818.JPG

IMG_1839.JPG

IMG_1803.JPG
Kuvat on otettu meidän portaikosta ja kyllä vaan se oma koti näyttää erilaiselta eri kuvakulmista ja vielä valokuvien välityksellä! Pakko myöntää, että ”ihan pienen” lelujen raivauksen tein kuvia varten. Lapset istuivat välipalalla saarekkeen ääressä tällä välin! Muuten meillä ei kyllä loju juurikaan tavaroita ympäriinsä ja kaikki tasot pyrin pitämään tyhjinä ylimääräisistä tavaroista. Riittää, että lelut siivoaa, niin yleensä kämpän saa siistiksi. Mulla ainakin kämpän siisteystaso vaikuttaa omaan fiilikseen tosi paljon ja jos himassa on kaaos, ahdistaa helpommin kaikki muukin. Siistissä kodissa on vaan paljon kivempi olla!

Osallistun tällä postauksella Kiilto Kodinhoitotuotteiden kuvakisaan, katso kisa osoitteessa http://kiiltokodinpuhdistus.fi/yritystiedot/haaste-bloggareille/

Haastan mukaan Sanna M:n.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *