Juhlavalmisteluja

Täällä on ollut koko aamupäivän täysi tohina päällä, leivontaa ja siivoiluja esikoisen huomisia 3-vuotisjuhlia varten. Mies on leikittänyt lapsia ja itse olen saanut edes vähän aikaa touhuilla rauhassa! Päätin tällä kertaa tehdä itse kaikki tarjoilut, sillä tyttöjen synttäreille tilatut kakku oli hienoinen pettymys, eikä tosiaankaan hintansa väärti. Kokeillaan siis minkälaista saan itse aikaiseksi. Mikään jauhopeukalo en nimittäin todellakaan ole! 

IMG_1502.JPG

IMG_1505.JPG

IMG_1507.JPG

Tarjolla huomisilla synttäreillä ainakin suklaista mascarpone kakkua, pikkupizzoja ja mansikka-vaahtokarkkivartaita! Mä olen jo monesti todennut, että mieluummin tarjoiluissa panostaa muutamaan hyvään juttuun, kuin laittaa vain pöydät notkumaan ja tarjolle kaikkea mahdollista.
Tämän vuoden synttäriteeman poika sai valita itse. No eipä ollut yllätys, että juhlaliikkeestä valikoitui Salama McQueen -teema! Koristelut kuitenkin hyvin maltillisia: ilmapalloja, servetit ja kakkukynttilä. Myös kutsukortit olivat teeman mukaiset tottakai!

IMG_1511.JPG

Tämän ikäinen kyllä selvästi jo ymmärtää synttäreiden päälle ja innoissaan poika odottaa huomisia vieraita ja herkkuja. Annoimme itse pojalle lahjaksi Lentsikat-kirjan ja ihanan vilpitön onnen hymy nousi pojan kasvoille paketin avattuaan. Musta olisi kiva opettaa, että lahjat eivät ole pääasia, eikä mennä siihen, että joka vuosi pitää olla hienompaa, isompaa ja kalliimpaa. Jonkun mielestä yksi kirja omalle lapselle voi olla tylsä tai mitäänsanomaton lahja, mutta minusta oli ihanaa huomata, että poika itse ilahtui todella kovasti saamastaan lahjasta!

IMG_1515.JPG

Meillä on aina luettu paljon ja vilkkaasta luonteestaan huolimatta poika jaksaa hyvin keskittyä kirjoihin. Tiedetäänpä valmiiksi, mitä kirjaa tänään luetaan iltasaduksi!

Sääkin muuttui täällä ihanan aurinkoiseksi, joten ei muuta kuin mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *