Mitä lahjaksi kolmevuotiaalle?

Meillä esikoisen komevuotissynttärit lähestyvät kovaa vauhtia ja juhlia vietetään jo nyt tulevana sunnuntaina. Nyt kun on saatu kyselyitä, mitä lahjaksi, niin ajattelin taas kerätä tänne bloginkin puolelle, mitä meidän kolmevuotiaalle toivotaan. Ja siis tosiaan, mitä me aikuiset pojalle toivomme, sillä pojalta jos kysyy, niin vastaus on pelkkä paloauto. Ja sellainen meiltä kyllä jo löytyy!

BRIO-Rail-Road-matkustus-rata-115568-761
Junarata, kalapeli ja hiekkasetti Toys r us, kassakone Ikea, lääkärisetti Lilleri Lalleri, puinen muistipeli Leikkien
Erilaiset pelit alkaisivat varmasti olemaan jo kivoja kolmevuotiaalle. Muistan omasta lapsuudestani tuon kalastuspelin ja se voisi olla kiva kahdenkeskisiin hetkiin pojan kanssa. Myös erilaiset muistipelit olisivat kivan kehittäviä tämän ikäisille.
Junaradan paloja puolestaan ei varmasti koskaan voi olla liikaa. Ne on ehkä vähän sama juttu kuin dublot ja legot, eli kivempiä leikkejä syntyy, kun osia on paljon! Itsellä on vähän pyörinytkin mielessä jonkinlaisen junaradan tekeminen pojan sängyn alle, siten, että leikit saa vedettyä esiin ja piilotettua sängyn alle leikkien loputtua.
Siskoni kanssa jo vähän sovittiin, että he ostaisivat pojalle lahjaksi tuollaisen lääkärin salkun. Poika leikkii mielellään lääkäriä, mittaa kuumatta, katsoo korviin ja laittaa laastareita. Lääkärin tarvikkeet ovat siis varmasti hauska lisä leikkeihin.
Ikean kassakone puolestaan olisi tyylikäs lisä kauppa- ja kahvilaleikkihin! Aika paljon kivemman näköinen tämä yksilö kuin monet muovisista versioista.
Uuden hiekkalaatikon kunniaksi jokin hiekkalelusetti tulisi tarpeeseen. Muutama Plaston kippiauto pihalta jo löytyy, mutta kaikki muut ulkoautot, kauhakuormaajat, traktorit yms työkoneet olisivat pojalle todella mieluisia. 
6410310110889_kuva1-tile.jpg
Kuvat Prisma
logo.png
Kuva HopLop
Erittäin mieluinen lahja tämän ikäiselle olisi varmasti myös lahjakortti esimerkiksi HopLoppiin tai muuhun vastaavaan sisäleikkipuistoon! Meidän poika ainakin viillettää ihan tuulispäänä tuollaisissa paikoissa ja tykkää todella paljon!

Vaatteet tulevat lapsille aina tarpeeseen, ja meillä poika on venähtänyt pituutta viime aikoina niin, että etenkin koko housupuolen on saanut laittaa uusiksi. Kävinkin tällä viikolla mummini kanssa Lindexillä valitsemassa itse täydennystä pojan vaatekaappiin. Ostettiin perus käyttövaatetta koossa 104cm.

Meillä poikaan pätee ainakin se, että varmuudella mieluisa lahja liittyy jotenkin autoihin, hälytysajoneuvot ja työkoneet on ehkä kovimmat jutut! On kyseessa sitten kirja, lelu tai vaate!

Mistä teidän kolmevuotiaat pitää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *