Kesäsandaalit – check!

Kävin perjantaina asioilla Helsingissä ja piipahdin samalla muutamassa kenkäkaupassa mielessä ne haaveilemani kesäsandaalit. Kriteereinä sandaaleille oli mm. matala pohja, remmi nilkan takana, mutta ei varpaiden välissä, värinä musta tai ruskea ja materiaalina nahka.
Lähes täydelliset yksilöt löytyikin, jouduin vain tinkimään materiaalista ja ostamani sandaalit ovat keinonahkaa. Uudet kengät löytyivät Din Skosta ja väri, malli ja koristelut ovat ihanat! 
Vai mitäs sanot?
IMG_1338.JPG

IMG_1362.JPG
Toisaalta keinonahka voi olla itselleni parempi vaihtoehto tällaisissa sandaaleissa, sillä minulla on melko matala jalkapöytä ja usein on edes vaikea löytää sandaaleja, joista varpaat eivät ”tulisi yli”, eli vaikka koko on oikea, on kenkien etummaisin remmi niin löysä, että jalkani tulee kävellessä liian pitkälle. Ja aito nahkahan hieman aina venyy käytössä, joten sellaisissa varpaat todennäköisimmin hipoisivat maata viimeistään loppukesästä. Toivottavasti nämä keinonahkaiset pitävät muotonsa eivätkä venähdä!
IMG_1349.JPG

IMG_1356.JPG

IMG_1339.JPG
Olenpa tyytyväinen, että sandaalit löytyivät ennen niitä sandaalikelejä! Nyt vaan lämpimämpiä ilmoja odottelemaan!
Mies on pojan kanssa hakemassa peräkärryllä hiekkaa, joten eiköhän tästäkin hiekkis DIY-jutusta saada ensi viikolla kuvia! Aamulla käytin pojan myös parturissa, niin saadaan viikon päästä juhlia 3 vee synttäreitä siistillä tukalla. Ja miten ison pojan näköinen hänestä tulikin siistimmällä ja lyhyemmällä hiusmallilla! Tosi reippaana poika jaksoikin parturin tuolissa istua.
Nyt mä nautin hetken hiljaisuudesta, kun pienimmät ovat vielä unilla. Mukavaa viikonlopun jatkoa! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *