Tyttöjen valtakunta

Siirrytään pihasuunnitelmista takaisin sisälle ja yläkertaan tyttöjen huoneeseen. Tyttöjen huone koki aikamoisen ilmeen kohotuksen, kun saatiin leikkikeittiö kokonaisuudessaan valmiiksi. Aiemmin huoneessa ei juurikaan ollut leluja, vaan huone oli lähinnä tyttöjen nukkumista varten. Tämä on kuitenkin meidän isoin makuuhuone, joten kiva, että saatiin tänne järkevä kokonaisuus leikkejä varten. 
Tässä vähän kokonaiskuvaa tyttöjen valtakunnasta.
kaksostyttöjen huone

vanerinen leikkikeittiö

Tyttöjen huoneesta tuli jotenkin todella suloinen tuon keittiön myötä! Huoneen sisustus on muutenkin aika kivalla mallilla, mutta muutamasta jutusta vielä haaveilisin:
happy-friend-princess-nuken-kerrossanky-
Nuken sängyt: Lekmer, tuolit ja pöydät Ikea
Lasten pöytä ja muutama tuoli olisi kiva lisä keittiöleikkejä varten. Ja nukensänky olisi myös aika ihana. Tuo kerrossänky olisi ihan huippu! Lisäksi mulla on edelleen kaksi H&M:ltä tilattua metallista rusettikoukkua, joihin olisi kiva ripustaa tyttöjen nimiäismekot tai ensimmäiset Converset.
Vähän olen jo etukäteen miettinyt sitäkin, millaiseksi järjestys muodostuu, kun tytöt siirtyvät pois pinnasängyistä. Isommat sängyt saattavat sijoittua järkevimmin tapettiseinälle ja leikkikeittiö oven viereen toisen pinnasängyn paikalle. Mutta saahan niitä pieniä ruuvin reikiä paikattuakin, vaikka järjestys muuttuisi ja sitä myöten tulisi siirtää seinällä olevien esineiden paikkaa.
Yksi vaihtoehto olisi siirtää sänkyjen yläpuolella olevia tauluja enemmän toiseen reunaan ja laittaa koukut näiden viereen.
Mihin sun mielestä mekot/kengät sopisivat parhaiten roikkumaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *