Nosh-kutsuilla

Eilen käytiin pojan kanssa mun siskon luona Nosh-kutsuilla. Mun sisko järjestää kutsuja kerran pari vuodessa ja aina olen mukana ollut, mutta harvemmin mitään ostanut. Vaatteet ovat kyllä tosi kivoja ja todella laadukkaan oloisia. Yleensä olen tykästynyt enemmän tyttöjen vaatteisiin ja meidän neideillä onkin ollut yhdet bodyt Noshilta. Koko oli 62/68, mutta meni hyvin vielä, vaikka muista vaatteista käytettiin jo kokoa 74. Bodeissa on haaroissa tuplanepparit ja hihansuut ovat käännettävät, niin että kankaan kuvio jatkuu nurjalle puolelle ja käännettynä hiha näyttää siistiltä.

Tällä kertaa keskityin kuitenkin  itsekkäästi uuteen naistenmallistoon ja olin jo etukäteen päättänyt, että lapsille en osta nyt mitään, sillä kaikilla kolmella vaatekaappi on melko hyvällä mallilla.

IMG_0977.JPG
Muutamia suosikkeja sieltä lasten puolelta kuitenkin löytyi ja nämä ovat aivan ihania!

nosh_11171_kids_baby_body_22-tile.jpg
Kuvat täältä

Etenkin nuo perhosbodyt olisivat ihanat kesäksi! Mutta mutta, nämä kaikki jäivät siis vain haaveiluksi. Noshin naisten kesämallisto puolestaan kolahti muhun tällä kertaa kovasti. Mä ihastuin jo etukäteen alla olevassa kuvassa vasemmalla olevaan toppiin ja sen olin suunnitellut laittavani tilaukseen mikäli vain istuisi odotetusti. Sovituskappale oli kokoa XS ja mulle siis liian pieni. Jotain osviittaa kuitenkin mallista ja istuvuudesta sainkin, vaikka paita oli liian piukka ja liian lyhyt. Toivottavasti kokovalinta osui oikeaan ja paita istuu hyvin oikeassa koossa! Kuvio ja frillahihat ovat tosi kivat.

NOSH_women_SS15_LB_12.jpg
Tätä alemman kuvan bleiseriä en ollut rekisteröinyt kuvastosta jotenkin ollenkaan. Ei pääse kuvissa minusta yhtään oikeuksiin. Harmaa bleiseri oli kuitenkin livenä todella kiva ja istui hyvin. Myös tämä lähti vähän heräteostoksena tilaukseen.

NOSH_women_SS15_LB_5.jpg
Mun hyvä putki olla ostamatta mitään päättyi siis nyt! Moneen kuukauteen en ollutkaan ostanut itselleni mitään vaatteita, mutta näitä en vaan voinut vastustaa. Toivottavasti vaatteet ehtisivät tulla vielä tällä viikolla, sopisivat hyvin tulevan viikonlopun juhliin.

Noshin naisten lookbookiin pääset tästä.

Siskon tarjoiluihin voi aina luottaa, eikä pöydän antimet pettäneet tälläkään kertaa!

IMG_0980.JPG
IMG_0984.JPG
IMG_0981.JPG
Masut täynnä suunnattiin pojan kanssa eilen kotia!

Loppuun vielä muutama kuva meidän lasten serkkutytön valloittavasta huoneesta. Aivan ihanan näköistä! Ja kyllä, tuo pitkätukka on meidän L, parturi luvassa pikapuolin!

IMG_0966.JPG

IMG_0969.JPG

IMG_0970.JPG
Onko Nosh sulle tuttu? 
Tykkäsitkö uudesta naisten mallistosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *