Vappuviikonlopun fiiliksiä

IMG_0921.JPG

IMG_0935.JPG

IMG_0941.JPG

IMG_0929.JPG

Munkkeja, tippaleipiä ja skumppaa… Ilmapalloja ja serpentiiniä… Siinäpä ne vapun tärkeimmät! Mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteitakaan ei ole puuttunut meidän vappuviikonlopusta. Tulipahan taas todistettua, että meillä asuu kuin pieni Vaahteramäen Eemeli, jolle kyllä sattuu ja tapahtuu… Sanonpahan vaan, että kiinnittäkää oikeasti ne Ikean malmit seinään! 😉

Onneksi tästä pienestä kohelluksesta selvittiin vain säikähdyksellä, poikaan ei sattunut, eikä mitään mennyt rikki. Nyt vaan on kohellettu oikein urakalla viime aikoina, toissa viikolla oli pojalla ylähuuli auki, viime viikolla alahuuli ja nyt tämä… Huh!

No, mutta säätämisestä huolimatta ollaan vietetty oikein kiva vappuviikonloppu. Aattona syötiin mun siskon ja hänen tyttönsä kanssa ja vappupäivänä saatiin päikkäreitten jälkeen pari kaveripariskuntaa lapsineen kylään. Oltiin ja syötiin lopulta sisällä, jotenkin sen verran kolkolta ilma tuntui.

Eiliselle oli kovat suunnitelmat pihan suhteen, mutta itselle iskenyt flunssa verotti voimia, ja lopulta käytiin vain ostamassa valmiiksi havuja ja heittelin nurmikon siemenet maahan itämään. Vaikka eipä tuo tihkusadekaan kauheasti houkutellut kukkapenkkiä kaivamaan! Kiviröykkiön viereen tulee nyt siis laakakatajaa ja harokatajaa, tosi kivan näköisiä kumpikin. Ja terassin edestä siirretään pieni kartiovalkokuusi näiden seuraan.

IMG_0948.JPG

IMG_0951.JPG

IMG_0958.JPG

IMG_0960.JPG

Tänään sain aamupäivän ulkoilujen lomassa vähän jo siistittyä kukkapenkkiä havujen tieltä, mutta vielä riittää työnsarkaa… Pihapäivityksiä luvassa toivottavasti kuitenkin lähiaikoina!

Kiva pitkä viikonloppu, vielä kun saisi tämän oman flunssan kunnolla taltutettua, niin jaksaisi taas uuteen viikkoon vähän paremmin. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva vappuviikonloppu! Nyt me suunnataan pojan kanssa vielä Nosh-kutsuille mun siskon luokse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *