DIY: sisäleikkimökki vanerista

Lasten leikkikeittiön laajennus/sisäleikkimökki tai miksikä tätä nyt haluaa kutsua on saatu siihen pisteeseen, että kehtaa kuvia julkaista! Ja olen kyllä itse todella tyytyväinen aikaansaannokseemme. Tässäpä kuvia, olkaa hyvät!
sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista%2B

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista%2B

Mökin reunasta löytyy joskus aikoja sitten Tigerista ostettu pieni liitutaulu kahvilahinnastoineen!

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista.JP

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista%2B

  

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista%2B

Virkkaamani viirinauha pääsi koristamaan taloa ja sopii siihen kuin nenä päähän. Jouduin vain katkaista nauhan, että sain nätisti asettumaan tuohon reunaan. Kiinnitin nauhan niittipyssyllä.

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista%2B

sis%C3%A4leikkim%C3%B6kki%2Bvanerista%2B
Ajatus tämäntyylisestä mökistä on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa. Näin muistaakseni jossain vanhassa Avotakassa vastaavan, mutta huomattavasti pienemmän vanerisen mökin. Meillä oli remontin aikana tehty vanerista telineet porrasseinän halkeamien kunnostusta varten ja vanerit oli edelleen varastossa. Nyt nekin saatiin hyvään uusiokäyttöön ja pois varastosta tilaa viemästä! Kulmarautojakin sattui löytymään omasta takaa, joten nollabudjetilla toteutettiin tämä leikkimökki.
Mökki tulee vaatimaan vielä jonkinlaisen taustalevyn jämäköittämään rakennetta. Mutta ylijäämävanerit ei nyt sentään ihan kaikkeen riittänyt. Todennäköisesti ostetaan kovapahvia, jonka sitten tapetoin tuolla samalla pilvitapetilla, jota myös löytyy ylijäämänä valmiina.
Toivottavasti tämän mökin parissa kehkeytyy vielä monia kivoja koti-/kahvilaleikkejä! Äiti ainakin tykkää ja on ehdottomasti mukana leikeissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *