Viikon varrelta

Nämä arkiviikot hujahtavat kyllä yleensäkin melko vikkelään viikonlopun puolelle, saati sitten tällaiset tynkäviikot. Pääsiäinen ei ole mulle oikeastaan koskaan merkinnyt muuta kuin muutamaa ylimääräistä vapaapäivää. Ja sitä se oikeastaan on tänäkin vuonna, poikkeuksena, että lasten myötä on tullut laitettua jotain pientä pääsiäiskoristelua esille.

IMG_0424.JPG

Virpojien oksia sekä pojan mummin kanssa istuttamaa rairuohoa.

IMG_0428.JPG

IMG_0432.JPG

IMG_0451.JPG

Viikonloppua varten on pojalle ostettuna valmiiksi ensimmäiset suklaamunat. Aikaisempina vuosina en ole kokenut tarpeelliseksi tällaisia hänelle ostaa, mut nyt ajattelin yllättää pojan Kindereillä.

Vuosi sitten pääsiäisenä meidän tytöt olivat kuukauden ikäisiä ja tuolloin piipahdettiin mun vanhempien mökillä. Tänä vuonna ollaan aikalailla kotosalla, nähdään kavereita ja saadaanpa kyläilijöitä ihan Keski-Suomestakin saakka. Ihan mukava olla kotosalla koko perheen voimin ja olla tekemättä mitään sen ihmeempää.
Mä pyrin yleensä hoitamaan meidän kaikki siivoilut ja pyykinpesut arkena, että sitten viikonloppuisin ja vapaalla voi keskittyä johonkin aivan muuhun. Niin myös tällä viikolla. Perussiivousten lisäksi sain myös vihdoin aikaiseksi öljyttyä tuon meidän saarekkeen tason. Nää on aina sellaisia ikuisuusprojekteja, että aina vain pitäisi. Joskus sitä vaan pitää tarttua tuumasta toimeen!

IMG_0436.JPG

Lisäksi tuli hommattua muutama SmartStoren säilytyslaatikko lisää ja tämä järjestelyfriikki sai järkättyä tuota meidän sekatavarakaappia taas vähän parempaan kuosiin. Läpinäkyvät laatikot on kivoja, kun kaiken saa omille paikoilleen ja laatikon läpi näkee, mitä missäkin on.
Tiistaina pääsin myös tapaamaan kaveripiiriin syntynyttä uutta tulokasta ja hänelle vein lahjaksi tällaisen itse tehdyn pehmonorsun. Kolmiviikkoinen pieni poika oli kyllä aivan valloittava tapaus!

IMG_0438.JPG

Esikoisen kesän kenkäpuolikin on saatu kondikseen, Hulluilta päiviltä ostin sandaalit ja nyt löytyi vielä Stadiumin alesta kivannäköiset Reebokit! Mä oon aiempina vuosina tykännyt pojalla tuollaisista sporttisandaaleista ja samalla linjalla mennään tänäkin vuonna. Vähän mietin niitä Crocseja, jotka oli tarjouksessa hullareilla, mutta kun vasta illalla pääsin kaupoille, niin eihän siellä enää ollut kuin ihan pieniä kokoja jäljellä. Näillä mennään siis tämä tuleva kausi.

IMG_0446.JPG

Tyttöjen vauvakirjatkin saivat taas täytettä, kun tilasin valokuvia. Sain myös ne tyttöjen valokuvakirjat ensimmäisestä vuodesta valmiiksi ja laitoin kirjat tilaukseen nyt kun Ifolorilla oli vielä tarjous. Kirjat itseasiassa saapuivatkin jo tänään ja ovat äkkivilkaisulla tosi kivat!

IMG_0453.JPG

Ja viikon tärkeimpänä: tyttöjen uudet turvaistuimet saapuivat! Saatiin vihdoin tehtyä päätös istuinten suhteen ja mittailtua, mitkä mahtuvat meidän autoon. Tilattiin istuimet Saksasta viime viikolla Kikiwelt.de:stä ja tiistaina ne kiikutettiin kotiovelle. Nopeaa ja hyvää palvelua ja monen sadan säästö verrattuna jos oltaisiin ostettu istuimet Suomesta!

IMG_0454.JPG

Ja tänään on vielä vietetty kivaa (joskin melko hässäkän täyteistä!) aamupäivää mun siskon ja hänen tyttönsä kanssa, jotka juuri lähtivät kotia kohti. Nyt kaikki kolme nukkuu, ihana hiljaisuus!

Mukavan arkiviikon jälkeen on hyvä rauhoittua pääsiäisen viettoon!
Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *