Haaste: Laukussa

Sain Talonpuolikkaan Johannalta jo yli kuukausi sitten haasteen, jossa piti esitellä laukkunsa sisältö. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten tässäpä tämä olisi!
IMG_9419.JPG

Käsilaukkuna on viime aikoina ollut DKNY:n pikkulaukku, joka imee kokoonsa nähden yllättävän paljon tavaraa sisäänsä. Omaa käsilaukkua kannan useimmiten mukana, vaikka hoitolaukku olisikin matkassa. Hoitolaukkuna on Samsoniten kassi, joka on todella tilava, mutta omat tavarat tuntuvat sitten hukkuvan sinne baby-tavaran joukkoon. Lähikauppaan tai lähellä asuvien kavereiden luokse leikkimään mentäessä en kuitenkaan omaa laukkua ota mukaan, vaan avaimet, lompakko ja puhelin tulee työnnettyä takin taskuun.
IMG_9421.JPG

Useimmiten laukusta löytyy:

IMG_9425.JPG
Käsilaukku toimii mulla lähes ainoastaan omien tavaroiden kuljetuspaikkana ja lasten tavarat on erikseen hoitolaukussa. Paitsi nyt löytyi myös nuo Herra Hakkaraiset omasta käsilaukusta… Bussilippu on vähän unohtunut laukkuun, harvemmin on tarvetta, kun ei paljoa ilman rattaita tule bussilla kuljettua. Tällä erää laukusta löytyneiden kuittien määrä oli hyvinkin maltillinen, mulla on paha tapa kerätä niitä sinne laukun pohjalle!

Meidän hoitolaukun sisältö onkin sitten varsinainen sekamelska. Kassi täynnä ruokalappuja, pulloja, maitoa, sosepurkkia, harsoa, vaippaa, vaihtovaatetta, naksua… Onneksi on tilava kassi. Pojalle ei enää tarvitse pahemmin ottaa tavaraa mukaan, mutta onhan noissa kahden pienemmänkin välttämättömyyksissä kantamista!

IMG_9426.JPG
En nyt varsinaisesti haasta ketään tähän mukaan, mutta kopin saa ottaa kaikki halukkaat!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *