1v-kuvaus – behind the scenes

IMG_0008.JPG

Speksit oli kunnossa, enää puuttui kaksi 1-vuotiasta. No, ei mennyt niinkuin Stömsössä… 250 kuvaa, joista suurin osa täynnä hässäkkää, tärähtäneitä lapsia ja ilmapalloja naaman edessä…

IMG_0077.JPG

IMG_0095.JPG

IMG_0102.JPG

IMG_0136.JPG
Niin ja lopulta se viirikin revittiin alas 😉
Lasten kuvaaminen on kyllä oma taitolajinsa. Onneksi tuolta satojen kuvien joukosta löytyi myös muutama hyvä kasvokuva kummastakin tytöstä. Ei kyllä yhtäkään tarpeeksi hyvää yhteiskuvaa… Täytyy ottaa vielä uusi yritys toisena päivänä!
Ajoitus on ehkä tärkeintä lasten kuvaamisessa, ei saa olla väsy eikä nälkä. Ja ehkäpä siihen onnistumiseen tarvitaan myös vähän tuuria. Ainakin jos haluaa onnistuneen kuvan useammasta lapsesta. Jostain kumman syystä näiden 1v kuvien ottaminen oli paljon helpompaa vajaa pari vuotta sitten esikoisen kanssa…
Oletteko te ottaneet itse 1v kuvat vai käyttäneet ammattilaista?
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *