Synttärihulinoita

No niin, nyt on jo pikkuhiljaa alettu selviämään tyttöjen synttärihulinoista ja ajattelin jakaa muutaman kuvan meidän juhlaviikonlopusta. Kuvia ei itse juurikaan tullut otettua, kädet olivat melko täynnä ilman kameraakin, mutta jotain sentään taltioitui omallekin kameralle. Täytyykin käydä vanhempieni luota hakemassa lisää kuvia lähiaikoina. Onneksi isäni on taitava ja ahkera kuvaaja, joten häneltä saa aina paljon kuvia jälkikäteen!
IMG_9711.JPG
Juhlakoristelut olivat melko maltillisia, nimiäisistä säästettyjä Ikean kennopalloja, virkattu viirinauha ja ilmapalloja siellä sun täällä. Lisäksi liitutaulut ja ihana vaaleanpunasävyinen kukkakimppu lähikukkakaupasta.
Tarjoiluista ei oikein tullut itse kuvia napattua, mutta juhlapöydästä löytyi voileipäkakkua, tonnikalapiirakkaa sekä rieskarullia. Lisäksi muutama erilainen makea kakku ja domino cake popseja. Kakut tilasin lopulta Kakkukeisarilta ja toiseen laitettiin molemmille tytöille omat kynttilät ja cocktailtikkujen varaan askartelin pahvista ja narusta pienen viirinauhan, jossa luki E&I 1v!
IMG_9673.JPG

IMG_9708.JPG

IMG_9720.JPG
Juhlamekoiksi meillä valikoitui nuo vanhat mekot. Kaupoista ei oikein tuntunut löytyvän mitään todella kivoja, joten en viitsinyt vain ostamisen ilosta hankkia uusia. Hyvin ne juhlat sujuivat vanhoissakin mekoissa! 😉

Poika oli ahkerana auttamassa lahjojen avaamisessa, joista tytöt eivät vielä ymmärtäneet tuon taivaallista. Mutta iso kiitos kaikille tyttöjä muistaneille, ihania lahjoja saivat! Paljon uusia dublosettejä, vaatteita, kirjoja, valjasreput ja pyyhkeet muun muassa.

IMG_9756.JPG

Vielä olisi tarkoitus lähiaikoina kuvata tytöistä 1-vuotiskuvat ja sitten pääsee viimeistelemään Ifolor kirjat tyttöjen ensimmäisestä vuodesta! Ja pitääpä mummeille ja kummeillekin lähettää vielä valokuvat muistoksi.

Vaikka iso määrä vieraita on kiva jakaa useammalle päivälle, on kolmen lapsen kanssa usean päivän kemujen järjestäminen vain rankkaa hommaa! Jonkin juhlatilan vuokraaminen olisi varmasti hyvä idea, jos haluaisi selvitä yhden päivän juhlimisilla.

Mutta ihanat muistot tyttöjen ensimmäisestä syntymäpäivästä, jota on vielä hellinyt aivan ihana aurinkoinen kevätsää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *