Olohuoneen rymsteeraus

Olohuone koki pienen muodonmuutoksen, kun sain eilen inspiraation vaihtaa sohvan paikkaa. Sohvan siirron myötä toinen nojatuoli siirtyi myös ikkunaseinälle ja matto kääntyi toiste päin. Myös piensisustus vaihtoi hieman paikkaa ja olohuone tuntuu täysin erilaiselta!
IMG_9442.JPG

IMG_9444.JPG

Keittiö jää nyt sohvan taakse ja vähän tuolta keittiöstä päin katsottuna järjestys näyttää oudolta. Sohva näyttää nimittäin melko massiiviselta usean metrin päästä keittiöstä katsottuna. Tai sitten vaatii vain aikaa, että silmä tottuu! Täysin ideaali tämä järjestys ei ole telkkarin katsomiseen, mutta seurustelun ja leikkimisen kannalta ehkä kivempi näin.

IMG_9446.JPG
Dublokorit saivat siirtyä nurkasta takaoven viereen ja nyt dublo- ja muille leikeille jää todella hyvin tilaa oven edustalle. Sohvalla istuessa myös tuo senkki ja ikkunanpoka seinällä pääsevät enemmän edukseen. Aiemmin ne jäivät selän taakse ja tila tuntui enemmän läpikulkutilalta takapihalle mentäessä.

IMG_9458.JPG

IMG_9459.JPG
Ehdottomasti kivaa vaihtelua ja miehen kanssa illalla puhuttiinkin, että ihan kuin olisi kokonaan uusia huonekaluja, kun on niin eri näköistä! Kyllä vaan piristääkin tällainen pieni muutos!

Aiemmin olohuoneen järjestys näytti tältä:

IMG_6050.JPG

IMG_7736.JPG

IMG_7749.JPG
Mitäs pidät?
Tykkäätkö uudesta järjestyksestä vai olisiko vanha, jossa sohva on tv:tä vastapäätä, kuitenkin parempi?
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *