Personoitu koru

Esikoisen syntymän jälkeen vajaa kolme vuotta sitten aloin haaveilemaan korusta, johon kaiverruttaisi pojan nimen. Pyörittelin tuolloin ajatusta sormuksesta, rannekorusta sekä kaulakorusta ja päädyin lopulta tilaamaan riipuksen, johon kaiverrettiin esikoisen ensimmäinen ja toinen nimi. Ajattelin tulloin, että riipukseen mahtuu sitten myös mahdollisesti tulevan seuraavan lapsen molemmat nimet. No, neljälle sivulle ei sitten mahtunutkaan kolmen lapset kaikki nimet, joten tyttöjen nimiäisten jälkeen vein korun kultasepänliikkeeseen ja siihen kaiverrettiin tyttöjen ensimmäiset nimet ja tasapuolisuuden nimissä esikoisen toinen nimi hiottiin samalla pois.

IMG_9299.JPG

Riipus on tilattu Ideakorusta ja on nimeltään Suomen Lumi. Riipuksessa on vuorikide ja hopeinen palkki, johon nimet on kaiverrettu. Näyttäisi nettikaupassa olevan vieläkin tuota riipusta myynnissä, ainakin valmiilla memento vivere tekstillä.

Ennen tyttöjen syntymää käytin korua lähes päivittäin, mutta nyt tytöt roikkuvat korussa, joten koru ei enää arkena kaulassa roiku. Mutta juhliin ja vähän spesiaalimpeihin menoihin tulee koru laitettua kaulaan ja on minusta todella kaunis lähes asun kuin asun kanssa.
IMG_9399.JPG

Koru on minusta kaunis ja ihana muisto lapsieni vauvavuosista, joka tulee kulkemaan mukanani lopun elämää.

IMG_9321.JPG

Löytyykö teiltä vastaavia nimikoruja?
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *