Kukilla kevät kotiin

Viikonlopun ilmat ainakin täällä meillä päin oli todella karseat, eikä ulkona tullut juurikaan ylimääräistä hengailtua. Kevätfiilistä kävin kuitenkin jo torstaina hakemassa Plantagenista tuoreiden kukkien muodossa. Muistin joskus jo aiemmin nähneeni ihania valkoisia kukkaruukkuja tammisilla jaloilla Plantagenin alessa ja elättelin pientä toivoa, että eivät olisi päässeet loppumaan. Onnekseni hyllyllä oli vielä useampi jäljellä ja päätin ostaa tämän pienemmän ruukun meidän senkin päälle.
IMG_9112.JPG

IMG_9114.JPG

Valkoisen ja tammen yhdistelmä on kyllä kovasti mieleeni ja kukkaruukku on todella kaunis! Näitä olisi ollut tosiaan isompikin koko, mutta jotenkin se tuntui liian isolta laittaa tuohon senkin päälle. Se olisi ehkä kauniimpi lattialla tai matalan tason päällä, mutta näin kiikkerää ruukkua en kovin matalalle täällä meillä uskaltaisi laittaa… Kukkia meiltä kyllä muuten löytyy mataliltakin tasoilta ja lattiallakin on ala- ja yläkerrassa isot kukkaruukut, mutta ne sentään kaikki pysyvät pystyssä, vaikka joku kävisi niihin hieman nojailemassa!

IMG_9125.JPG

IMG_9141.JPG

Lisäksi kotia päätyi piristämään pari kimppua ruusuja ja tulppaaneja. Leikkokukissa on kyllä oma viehätyksensä ja ne tuovat ihanan fiiliksen kotiin.

IMG_9108.JPG
Täällä muuten pikkuneiti E otti viikonloppuna ensimmäiset askeleet ilman tukea! Hauskan näköisiä haparoivia askeleita ja toinen ihan innoissaan! Huh, uskomatonta, että tytöt ovat jo niin isoja, että kohta he jo kävelevät… Tällä viikolla olisikin tarkoitus kirjoitella hieman lisää meidän 11-kuisten kuulumisia. 
Nyt mukavaa viikonalkua kaikille!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *