Korttikollaasi

Törmäsin kauppareissulla ihaniin Marimekon postikortteihin ja ostin pojalle yhden Bo Boo kuvioisen ajatuksena tehdä pieni korttikollaasi pojan huoneen seinälle. Kaivoin lisäksi vanhoja synttäri-, nimppari yms kortteja ja asettelin ne sängyn yläpuolelle.
IMG_9070.JPG
IMG_9061.JPG
IMG_9072.JPG

IMG_9081.JPG
Pojan huoneesta ei väriä puutu muutenkaan ja nyt on vielä pieni iloisen värinen kokoelma kivoja kortteja!

Lastenhuoneiden sisustaminen on kyllä siitä kivaa, kun tulee käytettyä värejä, joita ei ehkä niinkään muualle kotiinsa laittaisi. Tai ainakaan niin suurissa määrin. Pojan huone on ehdottomasti meidän kodin väripilkku, mutta onpa tuo ihana poikakin melko värikäs persoona! Omistajansa näköinen huone siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *