Keittiön katseenvangitsijat

Keittiö on yksi mun lempparitiloista täällä meillä kotona. Mä olen myös ”melko” natsi tuon keittiön siisteyden suhteen ja keittiön oltava siisti tai ahdistaa ja pahasti! Mulla on kyllä vähän paha tapa siirtää kaikki vesilasit ja kahvikupit astianpesukoneeseen, vaikka niitä voisi tosiaan käyttää useammin kuin sen kerran… Jotenkin on vaan kivempi touhuta ja aloittaa ruoan laitto, kun tasot ovat tyhjiä.
IMG_9025.JPG
Yläkaapiton keittiö voi helposti näyttää kovin persoonattomalta ja meillä väripilkuiksi ja ehkä katseenvangitsijoiksikin keittiössä on valikoitunut sekalainen seurakunta vanhoja yksittäisiä esineitä. Osa on saatu äidiltäni ja osan olen ostellut kirppareilta. Marimekon astiat yhdisteltynä näihin vanhoihin esineisiin näyttävät mielestäni kivoilta muuten pelkistetyssä keittiössä. Näin käyttöastiatkin pääsevät kivasti osaksi sisustusta.
IMG_9055.JPG
Lisäksi keittiöstä löytyy Granitin musta muistitaulu sekä Ifolorilta tilattu kalenteri lasten kuvilla. Myös musta liitutaulutarra on saanut pysyä paikoillaan vaikka vähän arvoin jo laittovaiheessa kauanko jaksan sitä siinä katsella.
IMG_9021.JPG

Meillä oli aiemmin keittiössä raidallinen puuvillamatto, joka oli kyllä tosi kivan näköinen, mutta todella ärsyttävä imuroitava. Ostin jo reilusti viime vuoden puolella Kodin1:stä tuon kuvissa näkyvän maton ja se on ollut kyllä ihan nappivalinta. Matto sopii myös ulkotiloihin ja siitä on helppo putsata tahrat ja pysyy hyvin paikoillaan imuroitaessa. Keittiön lattialle kun tuppaa jos jonkinnäköistä murua tippumaan, niin helppo imuroitavuus on kyllä ehdoton ominaisuus keittiön matolle. Meiltä löytyy samanlainen matto eteisen käytävältä ja ulkotiloihin sopiva matto on kyllä erinomainen valinta myös eteistiloihin.

IMG_9029.JPG
IMG_9040.JPG

Tuon puisen pannunalusen olen muuten itse tehnyt ala-asteen puutyötunnilla. Arabian vanhan kannun löysin joskus kirpparilta pilkkahinnalla, kuten myös nuo peltipurkit. Vanha kahvimylly on peräisin äitini lapsuudenkodista.

IMG_9057.JPG
Aurinkoisten ilmojen myötä mieli tekisi kipaista kukkakauppaan ja tuoda vähän lisäväriä tuohon saarekkeelle.. Muutama kimppu pirteän värisiä tulppaaneja toisi ihanasti kevään tuntua kotiin!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *