Ompeluinnostus

Uskomattoman taitavan Annan innoittamana olen minäkin hyökännyt ompelukoneen kimppuun ja innostunut ompelemaan yhtä jos toista… Meidän kaapissa viime vuodet pölyttynyt ompelukone imaisi ensimmäiseen norsuun leikatut kankaat yhdeksi lanka ja kangasmytyksi, mutta onneksi monikkoäidit ovat tottuneet tekemään asiat (vähintään!) kahteen kertaan, joten eikun uusia paloja leikkaamaan ja äidin luokse toimivan ompelukoneen hakuun!
IMG_8901.JPG

IMG_8904.JPG

Eurokankaasta kävin hakemassa useampaakin ihanaa kangasta ja Annan vinkkaamia norsukaavoja apuna käyttäen on syntynyt jo pieni norsulauma! (Joiden takapuolet odottavat kylläkin vielä kokoonparsimista…)
IMG_8921.JPG
Uusimpana kokeiluna on ommellut jätskit. Kaavat jätskeihin on omasta päästä heitetty ja vaativat vielä hieman hienosäätöä, jotta pääsee ”suur”tuotantoon. Nuo ihanat pienet ostoskärryt ja ostoskorit löytyi Tapiolan Heikintorin Gift Shopista. Meidän poika ihastui näihin täysin ja kori kädessä on käyty ostoksilla jo moneen kertaan. Useimmiten autokaupoilla, jonka jälkeen kori on täynnä pikkuautoja!
IMG_8923.JPG
IMG_8916.JPG
Ideoita olisi pää täynnä, voi kun vaan olisi enemmän aikaa keskittyä tällaiseen tekemiseen. Ompelukonetta kun ei voi surruuttaa enää iltaisin lasten käytyä nukkumaan…
Nyt hyökätään ruoan laittoon ja odottamaan vieraita. Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille!
P.s. muistakaa osallistua virkattujen hedelmälohkojen arvontaan! Arvonta on rekisteröityneille lukijoille ja päättyy huomenna illalla klo 20.00!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *