Energinen viikko

Kun valon määrä ulkona lisääntyy, alkaa kotona näyttää todella tunkkaiselta. Ikkunat ovat likaiset, peilit ja tasot täynnä sormenjälkiä ja lattiakin kaipaisi kunnon jynssäystä, puhumattakaan auringon säteiden paljastamista pölyhiukkasista, joita leijailee siellä täällä… Luminen talvivalo on jotenkin todella armoton ja siivouksenkin jälkeen tuntuu, että perusteellisempi putsaus olisi paikallaan! Toisaalta valo kyllä piristää kummasti ja on taas enemmän energiaa kaikkeen touhuamiseen.
1.JPG

2.JPG

3.JPG

Yhtenä aurinkoisena päivänä oli pakko ottaa rätti käteen ja pyyhkästä siivouksen jälkeen vielä alakerran ikkunat edes sisäpuolelta. Tästä kyllä on jo muutama päivä aikaa ja varsinkin olohuoneen isojen ikkunoiden alaosat ovat taas samannäköiset kuin ennen pesua… Tytöt kävelevät jo taitavasti tukia pitkin, joten pieniä sormenjälkiä löytyy sieltä sun täältä!

Ikkunoiden pesu on musta kuitenkin jotenkin todella terapeuttista ja ihanaa kun siistin jäljen näkee saman tien. Odotankin jo, että kevät saapuu kunnolla ja pääsee pesemään ikkunoita! Sen urakan jälkeen koko koti kirkastuu ja näyttää paljon freshimmältä.

4.JPG

Kulunut arkiviikko on muutenkin ollut mukavan touhukas, ihanaa kun ollaan taas terveitä niin pääsee sosialisoitumaan ja pois neljän seinän sisältä. Tällä viikolla ollaankin nähty paljon kavereita, käyty vihdoinkin siellä 10kk neuvolassa ja laskiaisriehassakin. Pääsin myös vihdoin näkemään kaverin jo viime vuoden puolella syntyneet kaksoset, nämä meidän vauvat olivat kyllä niin jättiläisiä niihin mineihin verrattuna!

5.JPG

7.JPG

8.JPG
Huomenna saadaan yksi kaveriperhe lapsineen kylään ja lupasin tehdä ruoan ja laskiaispullia. Tein yksi päivä todella hyvää kasvis-kana-bulguria ja tätä olisi tarkoitus kokeilla uudestaan. Voisinkin ensi viikolla laitella reseptiä tänne bloginkin puolelle!

Näiden kotikuvien myötä oikein mukavaa ystävänpäivä ja laskiaisviikonloppua!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *