Vihersmoothie

Lapsia varten on pakko olla joka päivä jotain perusruokaa, mutta itsellä ne makaronilaatikot, jauheliha- ja kanakastikkeet sekä perunamuusit tökkii välillä pahasti. Varsinkin lounasaikaan, jolloin on kyllä nälkä, mutta ei tosiaan tee mieli näitä edellä mainittuja. Smoothiet onkin helppo pelastus taltuttamaan nälkä päiväsaikaan!
IMG_8701.JPG
Yksi päivä tällä viikolla pyöräytin vihersmoothien, johon tuli maitorahkan lisäksi lehtikaalia, pinaattia, avokado ja banaania. Nestettä mehukeitosta ja jääpaloista. Lisäksi vielä vähän superfoodia, eli maca-jauhetta ja mehiläisen siitepölyä. Ja soijarouhetta tuomaan lisää ruokaisuutta. Hyvää oli!
IMG_8711.JPG
Eikös vaan olekin herkullisen ja terveellisen värinen!? Aikaisempi smoothie-kokeilu löytyy täältä.
Terveellistä viikonloppua! 
Huomenna luvassa yksi ihana DIY-juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *